• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cjena 1 videa

dragan.25

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Pozdrav, imam pitanje dobio sam ponudu da jednom liku napravim 500 videa samo neznam koja je cjena jednog videa, sta vi mislite sta ste iskusniji i tako to

Kakav video? Sa kakavom opremom? Na terenu ili se snima u studiju? Da li treba nabaviti neke rekvizite za snimanje? Da li treba angažovati modele? Koliko dugo treba da bude prosena dužina trajanja video snimaka? Za koliko dugo treba biti isporučeno, koji je rok za završatak pravljenja videa?

Ne razumem se nimalo u video, ali ćeš lakše dobiti odgovor ako odgovoriš na neka od onih gore pitanja. Jedino ti mogu preporučiti da ponudiš popust od 10% ukoliko kompletnu sumu uplati unapred avansno. Nikako ne pristati da se plati po kompletno završanom poslu, najbolje parcijalno, nakon svakih 50 komada da se to isplati ukoliko ne pristane na avansno plaćanje.

Bas si postavio pitanje na koje je tesko odgovoriti,ako video traje 10 sekundi onda za toliko ako je video duzi i treba svasta prikazati u njemu ....ima 1000 vrsta video snimaka.

Pitanje je na razini "koliko košta auto?". Niko ti na ovo nemože konkretno odgovorit jer na takav odgovor utječu razni parametri.

Objasni nam prvo o čemu je riječ.

I šta kad mu napraviš i isporučiš 100 videa a on nestane? msm ... :hacker

sta vi mislite sta ste iskusniji i tako to

Pa mi mislimo ovako:

Imas isti stepen poslovne empatije kao i postavljac ovog oglasa:

https://internetzarada.org/showthread.php?tid=12294&pid=105847#pid105847

Coveku je potreban programer, nije napisao ni u kom programskom jeziku, ni da li je kraci ni duzi projekat, ocekuje da mu se valjda jave svi moguci programeri, zeljno iscekujuci neki detalj , verovatno smatra da svi imaju vremena da posalju privatnu poruku, a on gospodin, nema vremena da napise jos 2-3 neophodne recenice.

freemind kaže:
sta vi mislite sta ste iskusniji i tako to

Pa mi mislimo ovako:

Imas isti stepen poslovne empatije kao i postavljac ovog oglasa:

https://internetzarada.org/showthread.php?tid=12294&pid=105847#pid105847

Coveku je potreban programer, nije napisao ni u kom programskom jeziku, ni da li je kraci ni duzi projekat, ocekuje da mu se valjda jave svi moguci programeri, zeljno iscekujuci neki detalj , verovatno smatra da svi imaju vremena da posalju privatnu poruku, a on gospodin, nema vremena da napise jos 2-3 neophodne recenice.

Upravo taj rad... zapalo mi je da se kod ponuda za poslove nista konkretno ne napise.
Takve oglase ne bih ni dozvolio da se objave. Potreban je neki pravilnik, kako da se objavljuju takvi oglasi...
- Pozicija za koju se konkuriše
- Opis posla i potrebna znanja/skilovi
- radno vreme part/full - time online/offline
- rok u kome se konkuriše
- nacin konkurisanja
- kontakt e-mail, skype...

Kad smo već kod ovakvih pitanja, i mene već dugo muči koliko košta kila rinfuze.

Hehe pošto 1 video... može biti da snimaš sebe, može biti kompilacija nekih isječaka, može biti novi spot J.Lo, može biti vrhunska animacija od 30.000 eura po sekundi.

Pošto 1 video?

Pa evo. Od $5 (ti pričaš u kameru) do $378.500.000 (Pirati s Kariba 4). Zadovoljan?

Back
Na vrh