• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Child theme wordpress

Black

Novi član
Tu od
1 Ruj 2013
Podigao sam xampp, i namestio wordpress platformu. Trenutno me interesuju mogucnosti modifikovanja postojecih tema. Prateci neke tutorijale sa interneta, vidim da se u pocetku formiraju dva fajla style.css, i custom.css, kao i da se kopira php fajl iz parent foldera koji zelim da modifikujem. Ono što me buni, jeste da sve izmene koje pravim treba da kopiram u custom fajl, medjutim one jednostavno onda nemaju efekat za razliku kad ih kopiram u style. Za početak uzeo sam da pomeram položaj logoa i širinu glavnog menija.

Back
Na vrh