• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bug - hrvatski informatički časopis

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Za one koji nisu s ovih prostora postoji časopis nazivom BUG koji postoji (koliko znam) preko 10 godina na našim prostorima. Obradili su mnoge teme vezane za računala i redovno objavljuju recenzije programa i hardware-a.

Ova tema broja se dotiče internet zarade (trebalo je vremena ekipi iz redakcije) i nekoliko vrsta zarade na internetu. Vjerujem da će poznavaocima IM-a ovo činiti kao tekst o toploj vodi u kojem ništa nije osobito novo ipak ja objeručke prihvaćam ovu temu broja

Evo i link:
Kod:
http://www.bug.hr/bug/tekst/lova-do-krova/95841.aspx

Upravo sam dosao na forum da vidim jeli netko vec nesto pisao o ovome :)

I, jeste li citali novi Bug?
Meni je sve to ispalo nekako simpaticno ;)
Pogotovo onaj dio "Iz prve ruke" gdje autor opisuje kako naci skupe kljucne rijeci itd :taunt

Back
Na vrh