• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Brza lista učestalih pitanja (FAQ)

Joza95 kaže:
to što je Blackdragon reko nije nikakav plugin..nalazi ti se u post editor tamo u onoj kao alatnoj traci di namještaš slova veličinu i to samo bolje pogledaj i meni je trebalo dosta da nađem :)
Aaaa to je to... Da, to ipak imam. Vidio sam ja tu ikonicu "more tag" i prije, ali sam mislio da ima veze s ubacivanjem tagova (jbg, tako piše).
Hvala obojici!
(edit: stisnuo sam ti thanks na krivi post)

Zelim da se prijavim na Peerfly i traze mi website. Posto nemam nijedan zanima me da li je neophodan i o cemu bi trebalo da bude? Bilo kakav savet da me lakse prime!

raki kaže:
Zelim da se prijavim na Peerfly i traze mi website. Posto nemam nijedan zanima me da li je neophodan i o cemu bi trebalo da bude? Bilo kakav savet da me lakse prime!

Ne treba ti site,ako im kvalitetno objasniš na koji način ćeš dovoditi traffic.

jel mi može reći neko šta bi ovo trebalo znaćit..
to je jedan komentar na mom blogu
"I considered that some of this content could have been copied, it’s scattered across the internet and various peoples websites, unless you’re the original author?. Thanks isometric contraction is our Focus."

mislim znam šta znaći..nego jel bi se trebo bojat da neću nekako na*ebat??

Joza95 kaže:
jel mi može reći neko šta bi ovo trebalo znaćit..
to je jedan komentar na mom blogu
"I considered that some of this content could have been copied, it’s scattered across the internet and various peoples websites, unless you’re the original author?. Thanks isometric contraction is our Focus."

mislim znam šta znaći..nego jel bi se trebo bojat da neću nekako na*ebat??

Vrijeme će pokazati :)

Nije nikakav problem. Taj neko (covek ili bot) je samo hteo backlink - mozes slobodno izbrisati komentar.

daj mi recite kako da rješim spam komentare..jbt neki lik mi je ostavio jedno 40 komentara svaki put ista web stranica a različit mejl..više mi ga je pun k...

Joza95 kaže:
daj mi recite kako da rješim spam komentare..jbt neki lik mi je ostavio jedno 40 komentara svaki put ista web stranica a različit mejl..više mi ga je pun k...
Ugasi komentare, samo ti oduzimaju vrijeme dok ih brišeš i sl., a ne znam kakve koristi imaš od njih, site ti rangira za puno riječi koje ti ne želiš.

image.php

Moze li neko da mi pojasni ovaj Disclaimer:

Kod:
All businesses operating at this address are “secondary producers” within the meaning of the term in the preliminary injunction in the matter entitled Free Speech Coalition, et al. -vs- Alberto Gonzales, Case No. 05cv1126 -WDM (U.S.D.C., D., Colo). As members of the Free Speech Coalition, the businesses located here are not subject to inspection by the any agent of the Department of Justice pursuant to the preliminary injunction issued in that above matter.

Kako to da Yahoo siteexplorer vidi backlink sa stranice na kojoj su svi linkovi nofollow?
Konkretno, radi se o članku na articlesbase.com.

Ako administrator foruma nije naknadno ubacivao i menjao kodove za center onda nikako.

Pozdrav.
Pošto sam početnik u svemu ovom imam jedno pitanje. Na većini affiliate stranica gdje želim da se prijavim pita me za Company. Da li to znači da moram registrovat neku firmu ili već šta.
Hvala.

veko kaže:
Pozdrav.
Pošto sam početnik u svemu ovom imam jedno pitanje. Na većini affiliate stranica gdje želim da se prijavim pita me za Company. Da li to znači da moram registrovat neku firmu ili već šta.
Hvala.

Samo stavi svoje ime i prezime i to je to ;)

Back
Na vrh