• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bok svima.Trebao bih pomoć!?

Nikic619

Novi član
Tu od
2 Lis 2010
Bok ljudi,evo došao sam da pitam kako i s kojim programom bi mogao da lakše napravim web stranicu(naravno po mogućnosti besplatno).Jer treba mi jedan web page za ovako surveye i tako te stvarčice...:drinking

Besplatno možeš otvorit za početak blog na blogspot.com

A za bolju web stranicu moraš zakupit domenu i hosting, i onda instaliraš besplatnu wordpress skriptu za sajt.

Besplatnu web stranicu vrlo jednostavno možeš napraviti sa wordpressom ili sa joomlom. Prouči jedan od ta dva programa, ja ti preporučam wordpress za početak.

Što se tiče besplatnog hostinga, to ti nebi preporučio ako se misliš ozbiljno baviti web zaradom jer postoje dosta jeftini i dobri hosting paketi...
Ali ako na početku želiš isprobavati sve te stvari na nekom besplatnom hostingu onda tu nastupa google, ima stvarno dosta besplatnih hostinga, ali kažem samo za isprobavanje, a za ozbiljno bavljenje internet zaradom preporučam ti plaćeni hosting.

Back
Na vrh