• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

bluehost?

srkicarinho

Iskusan lik
Tu od
1 Kol 2010
kupio bi ovde domen i hosting..ali trazi broj kartice..master,visa..a ja imam pare tih 7$ na paypalu..kad izaberem da platim polom idalje trazi karticu..moze li nekako bez?

Tacno je. Da bi saznao ovu informaciju trebao si da potrosis otprilike isto vremena koliko si potrosio da postavis pitanje. Jel moguce da si toliko lenj?

Trazi ti karticu jer ti je PP neverifikovan. A Bluehost ne prima uplate sa neverifikovanih pP racuna, a mislim da ni HG ne prime. Jedino da probas Namecheap, ili neki no-name hosting.

srkicarinho kaže:
kupio bi ovde domen i hosting..ali trazi broj kartice..master,visa..a ja imam pare tih 7$ na paypalu..kad izaberem da platim polom idalje trazi karticu..moze li nekako bez?

rigor04 kaže:
Trazi ti karticu jer ti je PP neverifikovan. A Bluehost ne prima uplate sa neverifikovanih pP racuna, a mislim da ni HG ne prime. Jedino da probas Namecheap, ili neki no-name hosting.

srkicarinho kaže:
sad cu da probam.
jel neko radio sa : http://www.hdwebprovider.net

srkicarinho kaže:
thanks..nego jednom pitanje..sto je rs domen skuplji od ostalh..mislim stvarno :poke
da, nacionalne domene (.rs, .ba, .hr) su dosta skuplje od "klasicnih"

Back
Na vrh