Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulysses kaže:Da ne bih otvarao novu temu pitanje o blogger-u cu da postavim ovde.
Kako mogu da izbrisem da mi ne pise vise(ovo ste je uokvireno na sliKi)
![]()
<a href='http://www.blogger.com'>Powered by Blogger</a>
<div class='feed-links'>
<data:feedLinksMsg/>
<b:loop values='data:links' var='f'>
<a class='feed-link' expr:href='data:f.url' expr:type='data:f.mimeType' target='_blank'><data:f.name/> (<data:f.feedType/>)</a>
</b:loop>
</div>
ulysses kaže:Da ne bih otvarao novu temu pitanje o blogger-u cu da postavim ovde.
![]()
1kvota1 kaže:ulysses kaže:Da ne bih otvarao novu temu pitanje o blogger-u cu da postavim ovde.
![]()
Da li si pokusao da jednostavno kliknes na ikonicu alata koja se pojavljuje kao na slici gore a zatim u novom prozoru koji se otvori na UKLONI
adsenseamater kaže:ulysses kaže:Da ne bih otvarao novu temu pitanje o blogger-u cu da postavim ovde.
![]()
Design - Edit HTML
Uključi "Expand Widget Templates"
Da obrišeš tekst omogućava blogger pronađeš slijedeći kod i obriši ga :
Kod:<a href='http://www.blogger.com'>Powered by Blogger</a>
Da obrišeš "Prijavi se na : Postovi Atom" pronađi slijedeći kod i obriši ga :
Kod:<div class='feed-links'> <data:feedLinksMsg/> <b:loop values='data:links' var='f'> <a class='feed-link' expr:href='data:f.url' expr:type='data:f.mimeType' target='_blank'><data:f.name/> (<data:f.feedType/>)</a> </b:loop> </div>
Upišeš kod <a href="Link na koju vodi poveznica">Ime poveznice</a>bountym kaže:Imam jedno pitanje vezano za izradu bloga na blogspot.com. Da li postoji neka fora da se unesu linkoví u postu,a da kada se post objavi je moguce kliknuti direktno na linkove?
Npr.na blogger.ba unosi se Blogger.ba
Ovakav sablon za unos linkova u post,kada se objavi post ómógucuje da je link podebljan i na tamnom template je fluorescentan i moze se dírektno kliknuti na njega. Kod blogspot.com ovo ne stima,ili postoji neka fora u podesavanjima a da je nísam ukapirala i podesila.
Please za odgovor.
Thnx .
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke