• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Blog + youtube + adsense

J*man

Član
Tu od
13 Ruj 2010
Ovako, planiram otvoriti blog na kojem ću u postove postavljati tekst + clipove sa youtubea i adsense oglase. Clipovi neće biti moj osobni uradak već uradci youtube korisnika.

Zanima me jel bi mogao imati problema sa adsensom ako postavim te klipove koji u biti nisu moji?

Na kraju posta bi stajalo ime i link na youtube autora, a u footeru bloga bi stajalo: all rights belong to their respective owners. + google privacy policy

+ možda i: If you are the video author and you don't want to see your work on this site send us an email at xy@xy.com

Ne bi uopste trebao imati bilo kakvih problema. Danas ti svaka informativna stranica koristi YouTube kao i adsense.

Back
Na vrh