• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

blog/site za CPA

nemanja87

Član
Tu od
5 Srp 2010
pozdrav svima , dok cekam odgovor sa adscendmedia , hteo bi da proverim da li CPA ponude mogu da se kace na bloger tipa wordpress , da slucajno ne banuju blog zbog toga ?
citam da neki ljudi ni nemaju sajt a koriste CPA, jel moze neko da mi pojasni na koji nacin se radi bez sajta ?

p.s. da li ima neko vezu na adscendmedia da me ubaci da ne cekam toliko ?

hvala

nemanja87 kaže:
citam da neki ljudi ni nemaju sajt a koriste CPA, jel moze neko da mi pojasni na koji nacin se radi bez sajta ?
Putem email marketinga. Ponudiš ljudima nešto free (za to možeš da napraviš squeeze page i na free wordpressu), oni zauzvrat treba da upišu svoj mejl, oni dobiju svoj free proizvod, ti gradiš svoju listu, a posle im šalješ razne informacije i povremeno provučeš CPA ponudu

Na wordpress.com ( da ti wordpress hostuje sajt ) ne mozes da kacis ponude ali mozes na neke free hostove : webs.com, weebly.com i slicne.

U adscend media-i imas mogucnost da ti oni hostuju offere tj da nemas potrebu za sajtom ali videces to i sam kada te prime.

Back
Na vrh