• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Blog Servrisi

Blogger, ne znam da li je najbolji ali je sasvim ok. Za pocetnike laksa varijanta.

bukeleza kaže:
Koji je najbolji blog serveris..
blogger, wordpress... ?

Šta želiš od blog servisa?

Osobno već duže vrijeme koristim blogger. Mogu reći da sam izrazito zadovoljan sa tim servisom.

Ima dosta dodatak, koje je lagano za implementirati. S tim da na netu imaš mnoštvo templatea (od onih jednostavni do složenijih i profesionalnijih) koje je izrazito lagano za implementirat. Dok naravno imaš i hrpu widgeta koje možeš nači na netu, na raznim stranicama koje su specijalizirane za bloger. I te widgete je lagano za implementirati, jer je potrebno samo copy paste html koda napraviti. S tim da ti te stranice sve objasne što i kako.

Uglavnom sve što ti treba za bloger tražiš na engleskom jeziku tipa TEMPLATES FOR BLOGGER, WIDGETS FOR BLOGGER, TIPS AND TRICKS FOR BLOGGER...

Sceko kaže:
ja koristim wordpress i po meni je najbolji

Slazem se da je najbolji ako izuzmemo samo jednu stvar koja moze biti jako bitna... licno sam sa njom imao problema.

Kod besplatnog .wordpess.com bloga prilikom pokusaja ubacivanja html koda (za adsense banner) njihov generator, sta li vec taj html kod djelimicno obrise, tako da nisam mogao postaviti adsense reklame.

BBiFBIH kaže:
Sceko kaže:
ja koristim wordpress i po meni je najbolji

Slazem se da je najbolji ako izuzmemo samo jednu stvar koja moze biti jako bitna... licno sam sa njom imao problema.

Kod besplatnog .wordpess.com bloga prilikom pokusaja ubacivanja html koda (za adsense banner) njihov generator, sta li vec taj html kod djelimicno obrise, tako da nisam mogao postaviti adsense reklame.

Pa, kako da ti kažem, ToS koji si potpisao kada si napravio wordpress.com blog eksplicitno zabranjuje AdSense i ostale (slične) 3rd party reklame.

Detaljnije:
Kod:
http://en.support.wordpress.com/advertising/

vandanic kaže:
BBiFBIH kaže:

Pa, kako da ti kažem, ToS koji si potpisao kada si napravio wordpress.com blog eksplicitno zabranjuje AdSense i ostale (slične) 3rd party reklame.

Detaljnije:
Kod:
http://en.support.wordpress.com/advertising/

Eh... da sam tada jos procitao one uvjete ... al' sada znam :) Kazem samo svoje iskustvo, pa ako se neko bude dvoumio izmedju ova dva servisa, mislim da je ovu stavku dobro imati na umu...

Back
Na vrh