• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Blank blog/site

dowlaaa90

Član
Tu od
8 Kol 2010
Ljudi ....u najkracim mogucim crtama...potrebno mi je da naravim sajt...nebitan ne domen...moze da bude i kilometar dugacak...vazno je da na blogu/sajtu nema NISTA NISTA osim mog html coda....da li razumete...necu nista osim html koda...:D...pokusavao sam na blogggeru i woerdpresu ali toga nema...cackao sam na googlu ali nisam nasao...ako neko zna...neka javi...Hvala

Pa uzmi neki free domen i hosting i napravi web sajt sa TVOJIM HTML kodom. Sve imas ovde na forumu ;)

Kupi si svoj hosting i domenu i rokaj. Na free servisima ne možeš napraviti to što želiš.

InFlames20 kaže:
Kupi si svoj hosting i domenu i rokaj. Na free servisima ne možeš napraviti to što želiš.
Normalno je kupljeni hosting mnogo bolji, ali za ovo sto on zeli moze i besplatan.

Ako zelis samo HTML ima T35 (brzo se ucitavaju stranice, ali ne podrzava SQL) oni daju besplatan domen i hosting. Na kraju se pojavljuje link, ali ga mozes lako skloniti.

Imas takodje byethost, kod njega se sporo ucitavaju stranice, ali podrzava SQL i ima dosta protoka.

Blogger.ba ti daje dosta slobode za unosenje vlastitog HTML-a. Dobra stvar je sto ces imati dobru reklamu na njihovom sajtu (svaki put kad objavis post tvoj blog se pojavi prvi na pocetnoj stranici) i dobru poziciju na google-u.

@InFlames - Kako da ne?

@Dowlaaa - Registruj se na www.webs.com. Prilikom registracije nemoj odabirati templejt nego oznaci da zelis "advanced html kod" - tj. da ces sam praviti stranicu u html-u. Kada se registrujes pronadji u fajlovima index.htm kojeg mozes editovati i ubaciti svoj html kod. Ili, jednostavno napravis svoj html kod i spremis ga kao index.html i uploadas ga.

Kad si to uradio, klikni na View site i sve ti je sredjeno.

gofreeserve.com - odličan a besplatan...bez ikakvih reklama osim 404 greške...
i uz to dobijes besplatan cz.cc...

Back
Na vrh