• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

bing ppc

poponja123

Novi član
Tu od
16 Svi 2014
hej ovo mi je prvi post i nadam se da mi moze neko pomoci uspio sam upasti u bing advertising samo sam zapeo na zadnjem djelu oko placanja. postoje 2 opcije sto se tice placanja i ima da dodam novac i da platim na kraju mjeseca. Sve je to lijepo i fino samo sto ne primaju prepaid kartice nego debitne i kreditne. Pa me zanimalo ako mi mozete reci koju karticu bi bilo bolje da uzmem kreditnu ili debitnu isto tako koje su prednosti jedne a koje mane

Kreditna kartica ti je kao što se i zove kreditna, kao da digneš kredit npr 500 EUR, potrošiš i vraćaš mjesečno 5-10% potrošenog iznosa + kamata, kako vraćaš pare tako ih odmah imaš na raspolaganju i vježno si dužan pare :) Osim ako se možeš kontrolisati da ne trošiš kada ti zatreba za nešto...

Mislim da je bolja opcija debitna kartica jer je vezana za tekući račun, šta imaš na računu to možeš i trošiti, ne zadužuješ se kao sa kreditnom karticom i mirnije spavaš ;)

Na debitnu karticu ne možeš povlačiti pare sa npr PayPala (u nekim bankama možda i može) nego ti služi samo za plaćanje, dok na kreditnu karticu možeš povlačiti pare i korsitš je i za plaćanje.

Kako mislis upao si u bing sistem? Valjda si htio reci iako nisi iz ovih zemalja Argentina
Austria
Brazil
Canada
Chile
Colombia
Denmark
Finland
France
Germany
Hong Kong
India
Indonesia
Ireland
Italy
Malaysia
Mexico
Netherlands
Norway
Peru
Philippines
Singapore
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
United Kingdom
United States
Venezuela
Vietnam
Australia
New Zealand

Da si uspio otvoriti racun,jel tako?
Ako je tako zelio bih te pitati jesi to uradio preko VPN ili proxija?

Isto tako i mene interesuje dali neko zna kako se moze dodati kartica na bing moze i virtuelna ako nisi iz gorenavednih zemalja.

mozes upasti pod samo prije nego se prijavis kontaktiraj support i reci i da bi htio se prijaviti na bing avertising samo nemozes jer hrvatska nije na listi zemalja koje se mogu prijaviti.....

one cete provesti kroz cjelu proceduru i prijaviti tako da mozes se oglasavati kroz bing ppc samo treba ti kreditna kartica ja sam ju morao izvaditi

preporucam da prvo izvadis kreditnu ili debitnu karticu prije nego se pođes prijaviti na bing ad center

Back
Na vrh