• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Big Brother (Veliki Brat) 2011.

RE: Big Brother 2011.

InFlames20 kaže:
Jel pratite taj, doslovno, freak show? :D

Nikad,toliko su mi odvratni ti sto kazes freak show-ovi da je to strasno. Veliki brat,farma,dvor,parovi,sve za ljubav,biraj cerku gledaj kevu,48 sati svadba,menjam babu tj zenu e stvarno su mi se popeli na glavu,daju im abnormalne pare,a ljudi nemaju da jedu,truju nas sa ofucanim seljacima koji su optereceni da budu poznati,ja mislim da bi to trebalo zakonom zabraniti, sve kolektivno,i zatvoriti ih u neku prostoriju bez kamera pa nek se tamo paradisu koliko hoce,jer iskreno meni je vise muka da ih stalno vidjam na tv-u,ali hvala bogu postoji kablovska pa ima sportkih kanala puno i tu nadjem svoj mir. :waving[/u]

Sve te emisije su mi odvratne.A to prate samo matori ljudi.

Proglašeno u britaniji kao najgora ideja desetljeća -> realityshow

Admine big brother ti govori: Otvori VIP sekciju :D

M00nlander kaže:

Evo kako nam je PayPal fully available, napokon mogu korisititi ovaj jedan VIP plugin za MyBB tako da ocekujte VIP uskoro :)

Srdjan87 kaže:
InFlames20 kaže:

Nikad,toliko su mi odvratni ti sto kazes freak show-ovi da je to strasno. Veliki brat,farma,dvor,parovi,sve za ljubav,biraj cerku gledaj kevu,48 sati svadba,menjam babu tj zenu e stvarno su mi se popeli na glavu,daju im abnormalne pare,a ljudi nemaju da jedu,truju nas sa ofucanim seljacima koji su optereceni da budu poznati,ja mislim da bi to trebalo zakonom zabraniti, sve kolektivno,i zatvoriti ih u neku prostoriju bez kamera pa nek se tamo paradisu koliko hoce,jer iskreno meni je vise muka da ih stalno vidjam na tv-u,ali hvala bogu postoji kablovska pa ima sportkih kanala puno i tu nadjem svoj mir. :waving[/u]

Jbt zivot ne mogu vjerovati da u poptupnosti,ali bas u poptpunosti isto mislimo u vezi ovi sranja od show-a,meni se jednostavno gade,ustvari mislim da svi oni koji ucestvuju u ovakvim showima-a je posljedica nedostatka paznje pa sada to sve zele da nadokndade uglavnom svi su oni izfrustrirani debili i budale koje zele da budu u cerntru paznje.A u stvari sta im znaci to biti u centru paznje.Ponekad se zapitam sta to ljudima ima biti zanimljivo,pa svaki dan 4 vise pred TV-om i gledaju sta te budale rade zaista mi je to neshvatljivo,ali mozda oni koji ih prate ustvari i nikad nisu razmislajli o tome sta to oni gledaju i da im je jednostavno to trosnje vremena.Mozda ipak nekad shvate,jer sve dok ne shvate ovakvih ce show-a biti jos vise.

Sto se tice programa tog tipa po meni to bas lepo spada u sekciju "FREAK SHOW" ! Ne moze se upaliti TV a da se na njihovoj "Ruzicastoj" ne ukljucuju u neki live prenos. Al kad pogledas sa druge strane Balkan je savrsen za ovakvu vrstu "Reality", vecina ljudi kod nas pogotovo starije populacije vise zanima sta rade drugi i kako drugi ljudi prave budale od sebe. Lakse im je pobeci iz realnosti svog zivota pa uzmu i gledaju tugu i cemer drugih ljudi koj plus dobijaju jako velike svote novca da rade ono sto rade plus na to sto mnogo ljudi i samim tim putem kad prati program ili neko izbacivanje posalje po poruku dve, sto je u nasem slucaju iz Srbije verujem 50RSD+PDV e sad sama racunica kolko ljudi gleda i glasa im omogucava da rade to sto rade.

Jako sam veliki protivnig Freak Show-a i voleo bih jednog dana da ih lepo ukinu sve i da uzmu licence za oglasavanje televizijama koji su pustali u promet uopste takve emisije.

Na svom televizoru vec vise od godinu ipo dana nemam ruzicastu televiziju tako da ne znam ni koje je FREAK show u toku al sve to treba istrebiti i popaliti !

Eto moje misljenje :drinking

InFlames20 kaže:
M00nlander kaže:

Evo kako nam je PayPal fully available, napokon mogu korisititi ovaj jedan VIP plugin za MyBB tako da ocekujte VIP uskoro :)

Nadam se da ce da smislite i neki nacin za nas koj nemamo jos mogucnos PayPal-a da ucestvujemo u toj lepoj sekciji.

Pozdrav

pink je ranije do bila do jaja televizija, imali su filmova iihhaaaa, a sad samo te sugave rijalitije, nije normalno , gladni su para da je to neverovatno. Prvo VB, pa farma, dvor, pa opet vb, sledece je livada, klozet,njiva,šupa,ograda,stepenice,stolovi,kasike,planina... itd...

Sve bolja i bolja mi postaje 1. srpska televizija (FOX po starom)

ove godine su nabirali samo najkurvastije zenske

praticu ponekad zbog one Dragane, zaljubljen sam

I uber bogataše kojima ni nije do love jer je već imaju da neznaju di bi je trošili. Mislim na onog iz Zeline i Zaprešića. Gledo sam samo prvu emisiju da vidim kog su iz Hrvatske uzeli, inače me ne zanimaju takve emisije, radije si pogledam neki dobar film, ili Nitro circus

InFlames20 kaže:

Ja ne bih gledao snimak svoga zivota, a kamo li necijeg drugog..
:wtff :bad

Slazem se sa anarchox.
Šta imam gledat kako se netko svađa,jede i šta već tamo rade...

rain.blader kaže:
Slazem se sa anarchox.

Ne znam stvarno tko je ciljana publika takvih showova, valjda klinci od 15,16 godina...
Cudno mi je samo da ti sponzori daju tolike milijune da se to sve moze pogoniti, pa zar imaju koristi od tih reklama sto se vrte tamo kad je "klijentela" balava i nema ni kune, osim dzeparca valjda :)

dibidus kaže:
rain.blader kaže:
Slazem se sa anarchox.

Ne znam stvarno tko je ciljana publika takvih showova, valjda klinci od 15,16 godina...
Cudno mi je samo da ti sponzori daju tolike milijune da se to sve moze pogoniti, pa zar imaju koristi od tih reklama sto se vrte tamo kad je "klijentela" balava i nema ni kune, osim dzeparca valjda :)

Ocigledno da imaju koristi cim daju milione.

Black Dragon kaže:
dibidus kaže:
rain.blader kaže:
Slazem se sa anarchox.

A valjda, makar iskreno sad je i ona "kulinarska debilana" masterchef gledanija nego big brother, mislim da su se ljudi zasitili takve tv forme (konacno) :)

Back
Na vrh