InFlames20
Legenda
- Tu od
- 2 Ožu 2008
Jel pratite taj, doslovno, freak show? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InFlames20 kaže:Jel pratite taj, doslovno, freak show?![]()
Srdjan87 kaže:InFlames20 kaže:Jel pratite taj, doslovno, freak show?![]()
Nikad,toliko su mi odvratni ti sto kazes freak show-ovi da je to strasno. Veliki brat,farma,dvor,parovi,sve za ljubav,biraj cerku gledaj kevu,48 sati svadba,menjam babu tj zenu e stvarno su mi se popeli na glavu,daju im abnormalne pare,a ljudi nemaju da jedu,truju nas sa ofucanim seljacima koji su optereceni da budu poznati,ja mislim da bi to trebalo zakonom zabraniti, sve kolektivno,i zatvoriti ih u neku prostoriju bez kamera pa nek se tamo paradisu koliko hoce,jer iskreno meni je vise muka da ih stalno vidjam na tv-u,ali hvala bogu postoji kablovska pa ima sportkih kanala puno i tu nadjem svoj mir. :waving[/u]
InFlames20 kaže:
rain.blader kaže:Slazem se sa anarchox.
Šta imam gledat kako se netko svađa,jede i šta već tamo rade...
dibidus kaže:rain.blader kaže:Slazem se sa anarchox.
Ne znam stvarno tko je ciljana publika takvih showova, valjda klinci od 15,16 godina...
Cudno mi je samo da ti sponzori daju tolike milijune da se to sve moze pogoniti, pa zar imaju koristi od tih reklama sto se vrte tamo kad je "klijentela" balava i nema ni kune, osim dzeparca valjda![]()
Black Dragon kaže:dibidus kaže:rain.blader kaže:Slazem se sa anarchox.
Ne znam stvarno tko je ciljana publika takvih showova, valjda klinci od 15,16 godina...
Cudno mi je samo da ti sponzori daju tolike milijune da se to sve moze pogoniti, pa zar imaju koristi od tih reklama sto se vrte tamo kad je "klijentela" balava i nema ni kune, osim dzeparca valjda![]()
A valjda, makar iskreno sad je i ona "kulinarska debilana" masterchef gledanija nego big brother, mislim da su se ljudi zasitili takve tv forme (konacno)![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke