• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BidVertiser!

GeneralF

Novi član
Tu od
23 Velj 2009
Bok! Zanima me koliko ja dobivam ako mi tamo pise da je cijena oglasa npr. 2 dolara, koliko ja dobivam :wub

Da ne otvaram novu temu zanima me da li je iko sa foruma imao neka iskustva sa bidvertiser..?

Nasao sam dosta rewiva na netu al prilicno su podeljeni pa ako neko ima neki info sa nasi prostora ( ex-yu sajt ) da prenese neke utiske :)

BidVertiser sam probao i nisam nimalo zadovoljan.Nije potrebno nikakvo odobrenje za sajt ili je bar tako bilo kada sam ja testirao ali toliko kradu na klikovima da je to nemoguce.Vise likova su mi rekli da su kliknuli nego sto pokazuje, cak sam i ja sa drugom lokacijom kliktao i nije mi klik bio registrovan tako da ne savetujem nikome da gubi vreme na tome.Cak sam kasnije na forumima gledao i nailazio na slicna iskustva.Pozdrav

I ja probao ovo cudo, imam sigurno klik iz USA, Australije, Svedske i Srbije.
Naravno, u reports kad udjem - 0 clicks :)

Ovako, ne bi vam preporucila BidVertiser, znaju da izrade, nazalost mene jesu. Preporucila bi yllix placaju paypay, skrill, payza, dan za danom i najmanje sto vam treba za isplatu je da imate vise od 5$. Za BidVertiser vam treba 100 dolara da bi vam isplatili,a jbg meni nisu.. možda vama hoće :)

Back
Na vrh