• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatno reklamiranje vlastitih stranica

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

slobodanl

Član
Tu od
3 Tra 2009
Ovaj sajt nudi besplatno reklamiranje vaseg websajta, bloga, facebook profila, ili bilo cega sto imate. Sajt radi na principu kliktanja na reklame i svakodnevno ga posecuje ogroman broj ljudi iz celog sveta. Na sajtu pravis svoj multi level marketing sistem na 6 nivoa, i sa 10 ljudi na prvom nivou, u roku od mesec dana mozes ocekivati oko 1.000.000 posetilaca. Posto znam da je postavljanje linkova u postovima zabranjeno, postavio sam URL adresu u potpisu, pa ko je zinteresovan neka proba. Tamo je sve to bolje objasnjeno, ovo je bilo samo neko ukratko predstavljanje. Mislim da je ovo stvarno dobra pirlika za reklamu, tako da ako vam se dopadne, probajte!
pozdrav :waving

http://www.fwebtraffic.com

Postavljanje referral linkova je zabranjeno, ovi ostali linkovi su praktički obavezni kad se predstavlja neki program. Ako sam dobro razumio ovdje se radi o MLM programu? Ako je tako prebacit ću temu pod MLM, samo trebam potvrdu.

InFlames20 kaže:
Postavljanje referral linkova je zabranjeno, ovi ostali linkovi su praktički obavezni kad se predstavlja neki program. Ako sam dobro razumio ovdje se radi o MLM programu? Ako je tako prebacit ću temu pod MLM, samo trebam potvrdu.

pa ja sam i hteo da postavim temu u MLM. ali sam video da se ovde raspravlja internet marketing, a ovo je sajt za internet marketing. ako ti mislis da je za u MLM prebaci, svakako si iskusniji :)

InFlames20 kaže:
Postavi link u prvi post da vide svi o čemu se radi.

kako sad da ga postavim? pise da mogu samo u prvih 15 min da ga editujem...

A ako bi ste bili ljubazni, i ako vas je ovo zainteresovalo, posetite sajt preko mog linka u potpisu, jer cete tako videti moju reklamu, a ovako cete videti neke bezvezne njihove reklame...
nadam se da ovo nije zabranjeno, jer to i nije referal link ili tako nesto. i vama je potpuno sve jedno da li cete otici na sajt preko mog ili njihovog linka.
hvala

Da li ima sada nekih predloga za besplatno reklamiranje sajta, vidim da je tema odavno pisana, ali ajde da probam

Kakvo je tvoje iskustvo? Šta to znači "i sa 10 ljudi na prvom nivou"? Daj mi instrukcije na PM.
Pozz

Ova tema nema smisla jer i sam sajt o kome se priča redirektuje na nešto treće i referal je za taj program. Ovo je stara tema koja verovatno danas ne bi prošla moderaciju, tako da ide lock.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh