• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatni Webhosting?

Jokja kaže:
Od besplatnih preporučujem jedino Blogger.

Dali je moguce nakon sto posjeta krene dobro na bloggeru i website ima potencijala prebaciti ga s bloggera na webhosting?

Neda mi se odmah kupovati webhost dok ne krene posjeta, i dok ne vidim hoce li site imati potencijala za zaradu. Hocu li imati problema kasnije kada ga htjednem prebaciti na placeni webhosting s bloggera?

cobmarin kaže:
Jokja kaže:
Od besplatnih preporučujem jedino Blogger.

Dali je moguce nakon sto posjeta krene dobro na bloggeru i website ima potencijala prebaciti ga s bloggera na webhosting?

Neda mi se odmah kupovati webhost dok ne krene posjeta, i dok ne vidim hoce li site imati potencijala za zaradu. Hocu li imati problema kasnije kada ga htjednem prebaciti na placeni webhosting s bloggera?

Nemaš potrebe prebacivati ga sa Bloggera,samo kupis domen.

Ja sam na wix.com i zadovoljan sam njime, ima samo reklamu za sebe, a ne i tamo neke oglase koji imaju drugi kad daju besplatan hosting, a izvrsna je i ponuda web dizajna:)

gtaradi kaže:
Ja sam na wix.com i zadovoljan sam njime, ima samo reklamu za sebe, a ne i tamo neke oglase koji imaju drugi kad daju besplatan hosting, a izvrsna je i ponuda web dizajna:)

Wix ti je dobar dok imas 50 posjeta dnevno i nece te blokirat a cim bude nalet posjeta odma ide block dok kod bloggera mozes imat posjeta koliko hoces nema blokade...

Pozdrav ekipa,

evo citam malo pa cisto da predstavim dobar besplatan hosting koji je dostupan sa podrskom na hrvatskom jeziku.

Specivikacije:
- 2000MB prostora 100GB prometa
- Neograničen broj računa
- lojalni TOS
- Neograničeno PHP & MySQL
- Cpanel
- Auto-Installer
- WebSiteBuilder
- Podrška na hrvatskom
- bogati affiliate program
- NEMA REKLAMA

Ako se pitate koliko korisnika mozete imati na besplatnom hositngu dnevno to iznosi 500 ljudi, sto smatram da je ok jer ako imate samo nekoliko preporuka (preporuke moraju uzeti besplatan hosting) imate automatski premium hosting besplatno a tamo ogranicenja skoro pa i nema :)

Eto pogledajte besplatno je i ne kosta nista vise na www.hostinger.hr

nebi nikako preporucio gore navedeni hosting jer lazu ljude na sve strane a ima po internetu i clanaka o njima jako puno.

Prevaranti.

Macanm kaže:
nebi nikako preporucio gore navedeni hosting jer lazu ljude na sve strane a ima po internetu i clanaka o njima jako puno.

Prevaranti.

Pozdrav Macanm, mozes molim te reci kako varaju i lazu ljude ? Imas neki primjer ?

Ima toga jos ... a meni saljete mailove svaki dan skoro a nemam veze s vama nikakve niti sam ikada koristio vase usluge, a niti cu koristiti

Nazalost nemogu postati jos linkove ali na portalu zimo.co upisite u trazilicu hostinger i naci cete clanak o njima a ima i na drugim portalima

p.s. hostinger.com nikad nije cuo za vas ;)

p.s. i nije kako varaju ljude nego kako ti varas ljude

@Macanm - Pre svega ne vidim kako možeš iznositi netačne informacije? Hostinger.hr ti je član grupacije Hostinger što možeš videti na zvaničnom sajtu hostinger.com. A što se tiče njihovih usluga, ne mogu komentarisati zato što ih nisam koristio, međutim par puta bih razmislio i testirao ih pre nego što bi kod njih došao. Što se tiče besplatnog hosta, freehostia.com je jedna od boljih za "free" varijantu, ali nemojte očekivati da će te kod njih niti kod bilo kog free hosta držati long-term projekat bez problema. Koliko para, toliko muzike.

Ja koristio hostinger u protekle dve godine i veoma sam zadovoljan.. postoji i na hrvatskom jeziku... vredi pokušati...

Back
Na vrh