• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatni Webhosting?

dragan.25

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Pozdrav treba mi neki dobar webhosting, a da nije 000webhost. Molim vas hvala.

dragan.25 kaže:
Pozdrav treba mi neki dobar webhosting, a da nije 000webhost. Molim vas hvala.

Nadam se da si svestan da svaki free hosting ima mana i ne moze da se poredi sa payed hostingom, ali evo ako moze da ti pomogne ovo:

Kod:
http://byethost.com/

Kod:
http://www.110mb.com/

Ova 2 sam ranije uz 000webhost koristio za testove nekih stranica i slicno, nista ozbiljnije, pa ti vidi da li ti odgovara.

a znam da nije ovo mi je prvi mjesec samo daok mi se posjeta ne digne i dok ne zaradim za neki malo bolji webhosting
a treba mi neka , posto je 000webhost postao prelosa i usluga im se smanjila na minimum minimuna , kako je bilo ima godinu i nesto ovo je sada bas nula.

1freehosting je dobar i dozvoljava sve vrste sadrzaja. Ako ti se poseta poveca pocece da ti svako malo suspenduju sajt i da ti predlazu da predjes na placeno *hostgator)

DraganBr kaže:
1freehosting je dobar i dozvoljava sve vrste sadrzaja. Ako ti se poseta poveca pocece da ti svako malo suspenduju sajt i da ti predlazu da predjes na placeno *hostgator)

besplatan webhosting i domena sa neograničenom podrškom, Web Builed-om, naprednim Control Panelom, AutoInstaller-om, 20 Gb prostora na disku, Sigurnođću kopije 24/7 i 99.9% garancije

Najbolji free hosting je blogger. Mozes dovesti koliko posjete hoces.

DraganBr kaže:

Imam ga ja na jednom sajtu... Sinoć nešto malo preko 100 posjeta i 750 pageviewsa... Uđem uveče, kad vele da su me suspendovali na 24h...

Prekoračio sam CPU limit... Molimmmmmm??????????????

El Mero kaže:
DraganBr kaže:

Imam ga ja na jednom sajtu... Sinoć nešto malo preko 100 posjeta i 750 pageviewsa... Uđem uveče, kad vele da su me suspendovali na 24h...

Sta drugo ocekujes od free hostinga? Sto puta je do sada prezvakana prica na forumu da svaki free hosting moze da ti ugasi i suspenduje acc kad mu dune.
Lepo platis par dolara godisnje za pocetnicki paket(nadjes neku akciju) i nema da te boli glava.

Apsolutno se slažem. Ovako možeš očekivati samo da ti padne stečena pozicija na Googleu...

Jer Google nikako ne voli kada je sajt down, makar to bilo i par sati.

Webs.com je sasvim solidan za manje sajtove.

A od free hostinga su ti najsigurniji Blogger i Wordpress

cfire kaže:
El Mero kaže:

Sta drugo ocekujes od free hostinga? Sto puta je do sada prezvakana prica na forumu da svaki free hosting moze da ti ugasi i suspenduje acc kad mu dune.
[undefined=undefined]Lepo platis par dolara godisnje za pocetnicki paket[/undefined](nadjes neku akciju) i nema da te boli glava.

A što ako netko stvarno nema novaca da plaća web hostinge, domene...? Ili čak i da ima ne zna kako dignuti stranicu? Razmišljajte o tome i budite više tolerantni, pomozite čovjeku ;)

wix.com je fora, mislim da ću s njima krenuti

imam neiskorišten reseller paket, pa ako nekom treba besplatno za manje stranice nek se javi.

Edit by MOD:

Imam neiskorišten do kraja reseller paket od http://www.budionline.com , pa ako nekoga intresira hosting nek se javi u inbox. Pretpostavljam da bi moglo biti korisno za male stranice i wordpress blogove.

Ima kakvi hrvatski besplatni hosting?
Mi u SLO smo imagi gigahost ali ne radi više,..

Blogger je po meni najbolji. Koristila sam ga 2 godine, zaradila vise nego solidne pare, deo potrosila a deo sacuvala da kupim hosting, domene i sve sto treba i sad se lagano selim na Wordpress platformu ali svakako cu neke projekte na Bloggeru sacuvati :)

spekter kaže:
Ima kakvi hrvatski besplatni hosting?
Mi u SLO smo imagi gigahost ali ne radi više,..

Zato i ne radi što je bio besplatan. Jedini besplatan hosting koji vredi je Blogger. Sa svim ostalim besplatnim hostinzima imaćete jako puno problema.

Kod plaćenih hostinga treba takodje biti oprezan. Pre kupovine treba se dobro raspitati o ugledu hosting firme, takodje treba i videti da li nude garanciju povraćaja novca. Ja sam kod mnogih poznatih firmi imao hosting, svi su ih hvalili, pa opet ispostavilo se da nisu baš najbolji. Bitno je da je postojala mogućnost povraćaja novca.

Dobar hosting je jedna od najbitnih stvari za web sajt. Ako hosting često nije dostupan, ili ako je spor, jako puno posete može da se izgubi. Zato treba veoma voditi računa kod kupovine hostinga. Od besplatnih preporučujem jedino Blogger.

Back
Na vrh