• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatni Vaučeri

nexon

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2011
Evo jedna korisna informacija. Ako hoćete evo vam link da uzmete 75$ kupon za Google Adwords. Mnogi od vas će to uzeti!

Ja sam uvijek tu da podjelim korisne informacije i pomognem nekome.

Kod:
https://services.google.com/fb/forms/adwordscoupon/

nexon kaže:
Evo jedna korisna informacija. Ako hoćete evo vam link da uzmete 75$ kupon za Google Adwords. Mnogi od vas će to uzeti!

Ja sam uvijek tu da podjelim korisne informacije i pomognem nekome.

Kod:
https://services.google.com/fb/forms/adwordscoupon/

Koliko vidim kažu samo za Amere i Kanađane...sad ne znam može li se uvaliti ta država samo da bi se dobio kupon? :)

nexon kaže:
Haha,to nisam ni pročitao a dobio sam kupon.

Stavio si koju državu? I za koje vreme su ti poslali kupon?

Posle koliko vremena si dobio vaucer? Vidim da pise za par sati, salju na mail, ako sam dobro ukapirao!?

Koliko se sjećam oni kažu u roku sedmice dana.
U mom slučaju to je bilo par dana.
Ako može 'thanks' klik na prvi post ako mislite da je ovo korisno.

nexon kaže:
Koliko se sjećam oni kažu u roku sedmice dana.
U mom slučaju to je bilo par dana.
Ako može 'thanks' klik na prvi post ako mislite da je ovo korisno.

Ma imaš i reputaciju od mene, za dobrodošlicu :D

Nego probam ja ovo posle, pa javim utiske za par dana ;)

:waving

Evo stigao mi je ovaj kod(posle nekih sat vremena), nego sta dalje? Gde treba da ga unesem? Jel prvo moram da pokrenem neku kampanju? Bojim se zasracu nesto (sto inace imam obicaj) pa reko' ajde prvo da pitam. I da, jel moram pored njega da uplatim jos neke pare ili mogu samo njega da iskoristim? Hvala

Hehe,prvo nam reci koju državu si izabrao da ostali znaju.
Moraš se registrovati na Google Adwords,staviti kreditnu karticu i ima negdje da upišeš kupon.
Pročitaj to negdje na internetu. Napravi kampanju i sve za 10,samo pazi kada istoši se kupon da reguješ na vrijeme i isključiš kampanju da ti ne troši pare sa kartice. Također ne moraš ga iskoristiti prodaj ga !

Molio bih administratora ili moderatora da stave ovu temu kao 'zaljepljenu' jer je stvarno korisna!

Registrovao sam se preko ovog linka koji si ostavio, US sam stavio kao zemlju, ali dok sam se registrovao nigde mi nije bio ponudjen nacin placanja tako da nisam ni mogao da upisem br. kartice ili racuna...Ne znam kako je kod ostalih. Inace kod vazi do 14tog marta, tako da ako do sutra, prekosutra ne uspem nista da uradim u cetvrtak ga rado poklanjam...

Ukucaj u google: Google Adwords. I tu se registruj.

Napominjem: Kupon se može prodati za cijenu oko 10$ na stranim forumima.

Evo ja ga prodam tebi ili nekom za celih 1$ :)) pa radi sa njim sta ti je volja, ako ga uvalis za vise to ti je nagrada za informaciju, ako si zainteresovan javi se na pm. Pozdrav i svako dobro

Ovo je još uvijek validno,pa preko ovoga možete zaraditi par dolarčića ;-) Ili uštediti.

Back
Na vrh