• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatni Forex simulatori za vježbu ?

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Čuo sam da ima tih nekih programa koji vam omogućuju da vježbate trgovanje tim valutama ali ne s pravim novcem. Koliko je to zapravo pouzdano i gdje pronaći takve simulatore, dajte neke linkove.

Iskreno, to je meni malo sumnjivo jer oni mogu namjestiti vjerojatno na tom simulatoru da vi stalno dobivate da vas nabriju na pravi forex pa da počnete ulagati pravi novac jer mislite da sve znate. Ili sam u krivu?

Evo frende ovdje
http://forex.suit.hr/

mislim onaj link u sredini gdje piše Marketive - best trading platform ili tako nešto. Tamo dobiješ 10 000 virtualnih para na accountu s koim možeš vježbati.
+ su davali 5$ free ali mislim višenema te promocije

kolko sam ja znam demo ide live.tj. nemogu te prevarit jer odes na burzu online i provjeris.a para na demu ima,neznam tocno kolko.budem ovih dana prosurfo pa cu dat par linkova i detalje

malo sam gledo po netu i nisam naso nis jednostavno,mislim,nisam se nekaj ni trudio prevec :D
al ja sam prek jedne ruske stranice isao prije i oni su koristili METATRADER.mozete ga skinut i direktno s njegove stranice,al neznam da li se trebate registrirat za demo(meni je od prije registriran).al ko hoce probat demo,ja vjerujem da barem 70% stranica nude takvu uslugu,tak da s tim necete imat problema

klodovik kaže:
malo sam gledo po netu i nisam naso nis jednostavno,mislim,nisam se nekaj ni trudio prevec :D
al ja sam prek jedne ruske stranice isao prije i oni su koristili METATRADER.mozete ga skinut i direktno s njegove stranice,al neznam da li se trebate registrirat za demo(meni je od prije registriran).al ko hoce probat demo,ja vjerujem da barem 70% stranica nude takvu uslugu,tak da s tim necete imat problema

Da Metatrade je dobar evo link za download

p.s. imaš dobar signature

webmacho kaže:
Evo frende ovdje
http://forex.suit.hr/

mislim onaj link u sredini gdje piše Marketive - best trading platform ili tako nešto. Tamo dobiješ 10 000 virtualnih para na accountu s koim možeš vježbati.
+ su davali 5$ free ali mislim višenema te promocije

Šta si stavio link u CODE?? da se ne može kliknuti na njega ljakse .. nije ni čudo što su te banirali:D

Stavio je link u code jer su nekad bila takva pravila...maknut ću ga ja sad van codea. Btw imas upozorenje zbog vrijeđanja.

InFlames20 kaže:
Stavio je link u code jer su nekad bila takva pravila...maknut ću ga ja sad van codea. Btw imas upozorenje zbog vrijeđanja.

Banirani čovjek se neće uvrjediti :D

Ja sam se zainteresovao za forex i trazio sam te simulatore
i naleteo sam na eToro.Tamo dobijete 2000 dolara i mozete da radite sta hocete
www.eToro.com

pozz

Imao sam prilike upoznati lika koji se malo više bavi time i koji mi je nudio isto to što on radi i dobio od njega besplatan demo program i radio na njemu i sve ostalo što mi je bilo navodno potrebno da bih radio pomoću forex!!Ono što sam ja iz toga svega zaključio i skužijo što taj program radi je slijedeće,kao prvo on ti je nekakav nazovimo ga mentor preko kojeg ti upadaš unutra jer kao moraš imati neku preporuku od nekoga,naravno taj netko dobiva određenu lovu od tvoje članarine koju plaćaš mijesećno ,nisam 100% siguran ali mislim da je bilo oko 60$ u igri!!!naravno moraš imati početni kapital i to što veći tim bolji!!
Stvar je slijedeća ,taj program je osmišljen na naćin da ti u njemu odabireš dvije valute kojima ćeš trgovat primjer EUR/USD te u njega unosiš podatke sa burze novca tj. neke vrijednosti trenutnog stanja određene valute a on izračunava parametre pri kojima je naj bolje kupovati a po kojima je naj bolje prodavati određenu valutu i u kojem trenutku!!
Uglavnom sve je automatizirano ti bi recimo svaka 24 h trebao korigirat te unose i gledat kako ti lova na računu raste i fakat je to u tom demu gdje možeš sam uzeti koliko hoćeš virtualnog novca i radit s njim tako jer sam ja svakodnevno "zarađivao" po par stotina dolara a virtualni ulog mi je bio 5000$!!
I sad netko možda misli pa to je super,da MOŽDA i je ali to možda je veliko i svako trgovanje s bilo kakvim valutama dionicama vrijednosnicama ja rizik koji se isplati samo ako imaš brdo para i dobar nos za ulog,dobro poznaješ tržište i sve vezano za njega!!!
Uglavnom ja sam odustao od toga jer mislim da te fore ti se češkaš a para curi baš ne funkcioniraju.....

IDEJA JE ONO ŠTO SE DANAS PRODAJE,NARAVNO AKO JE KVALITETNA I AKO JE ZNAŠ OSTVARIT:dobar:dobar:wtf:gore:klanjanje

evo ja sam opet usao u eToro i za sada u jednoj noci imam 100 plusa na demo accountu...ako mi bude tako svake noci idem sa praavim novcem....ima li jos tko iskustva sa pravim novcem i zna li tko kakav trik ovo ono? :D

Matthew kaže:
evo ja sam opet usao u eToro i za sada u jednoj noci imam 100 plusa na demo accountu...ako mi bude tako svake noci idem sa praavim novcem....ima li jos tko iskustva sa pravim novcem i zna li tko kakav trik ovo ono? :D

Predlazem ti da zaboravis tu stranicu i pređes na drugog brokera.

Evo ja cu ti dat jedan trik..

Nadji na netu indikator koji ce ti oznacavat promijenu trenda , sa kojim ces lako prepoznavat trend. Zatim idi na net i nadji indikator rsi-cross-signal i stavi unutra setings-8,postavi na chart, chart stavi na m5.

I znaci kad je trend recimo crven i cijena se krece za dole, cekas da ti rsi oznaci krizanje i izbaci signal, i ides u sell, kad je trend na trend indikatoru zelen i kad se rsi kriza za gore ides u buy.

evo isprobavaj. ja sam ti dao koncept na tebi je da savladas.
evo slike ispod da vidis kako otprilike funkcionira.I trguje se samo od 9 ujutro do 7-8 navecer otprilike nikako kasnije. Znaci samo dvije sesije, nasu i americku.

Ovako to kod mene izgleda.

http://tinypic.com/r/2cn8obs/6
http://tinypic.com/r/vpzvok/6
http://i48.tinypic.com/2cn8obs.jpg

Pozdrav....

evo danasnji trejdovi....

142g5td.png

sve to funkcionise al kad je kretanje pravilno i krece se kao ping pong al ne bih se u to upustao na dulje staze i kad je trziste prevrtljivo

alman kaže:
sve to funkcionise al kad je kretanje pravilno i krece se kao ping pong al ne bih se u to upustao na dulje staze i kad je trziste prevrtljivo

nepostoji sistem koji funkcionira u oba slucaja. ovo je scalp sistem koji je baziran na scalp metodologiji , samo nema na chartu 6 indikator nego sam ga ja prilagodio na dva indikatora sa kojim moze i covijek bez iskustva trgovat.

Ja sam barem postavio nesto , a vecina ljdi skriva nacin na koj trguju ko da je od zlata.. haha Ni slucajno da netko drugi nebi vidio , uhh....Dajte postavite siseme sa kojim trgujete, a ne pricat bezveze...

Danas je market bio los. al jedan trejd izvuko na nuli, i sve ostale u plus...Na eurusd bio samo jedan trejd od 20 pipsa... evo slike funte danas..

mcyfyp.png

Balkan kaže:
Danas je market bio los. al jedan trejd izvuko na nuli, i sve ostale u plus...Na eurusd bio samo jedan trejd od 20 pipsa... evo slike funte danas..

mcyfyp.png
zgodno...da sada ne pisem sve odvije napravio sam poseban tread za to...nastavak na:
Kod:
https://internetzarada.org/forex-opcenito-pocetnik-sa-puno-pitanja-t-1638.html

Back
Na vrh