• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatne domene i hosting paketi Plus.hr - samo do sutra

Nemam ja srece da dobijem nesto. Evo kontaktirao sam ih danas i rekli su mi da sacekam jos 24-48 sati.

Jokja koji si ti pesimist -.-'

vidiš da su neki dobili...samo je pitanje vremena kad ćeš i ti...kud ti se žuri??

Pa ja navikao da to sve bude brzo pa zato :) Ma ako odobre obore, ako ne odobre opet lepo, nista nisam platio tako da nikom nista.

Evo danas su me prvi pu kontaktirali ovi iz Plus hostinga i traze mi da popunim sve podatke. Medjutim podaci koje imam vec su popunjeni, a jedina prazna polja su ime firme i maticni broj firme, kao i OIB broj. Firmu nemam, a s obzirom da sam iz Srbije ovaj OIB broj kod nas i ne postoji tako da nemam pojma ni sta je to. Da li su ovo i vama trazili?

Jokja kaže:
Evo danas su me prvi pu kontaktirali ovi iz Plus hostinga i traze mi da popunim sve podatke. Medjutim podaci koje imam vec su popunjeni, a jedina prazna polja su ime firme i maticni broj firme, kao i OIB broj. Firmu nemam, a s obzirom da sam iz Srbije ovaj OIB broj kod nas i ne postoji tako da nemam pojma ni sta je to. Da li su ovo i vama trazili?

To ti ne treba.
Samo ono osnovno.

Ono osnovno sam popunio jos neki dan. Nista recu im da nemam firmu i da u Srbiji ne postoji taj OIB broj pa kako im volja. Verovatno je bilo zloupotreba i sigurno je bilo bisera koji su se prijavljivali po nekoliko puta, a ja biser onaj prvi dan nisam upisao brojeve telefona i broj licne karte, pa su me garant bacili na sumnjivu listu. :sigh

15-ak min nakon što sam u svom profilu dodao oib...odobrili su mi host...jokja kontaktiraj ih...

OIB = Osobni Identifikacijski Broj
slično ko ovaj matični, uveli u Hrvatsku pred koju godinu, sad ne znam kako je kod vas u Srbiji, ako to nemate kontaktiraj ih i objasni.

Ok hvala. Evo javili su mi da je sve u redu i jos treba da sacekam da dodjem na red. To je kod njih izgleda opsta pometnja posle ove akcije. Garant je bilo ludilo od posla :)

Mi imamo neki LIB - Licni identifikacioni broj. To je broj koji koristim kao identifikaciju racuna prilikom prijave u kontrol panel internet racuna. A sto se licne karte tice ja nemam taj broj, mozda imaju ovi koji su pravili ove nove digitalne licne karte, ali s obzirom da ja jos uvek imam onu komunisticku ja to nemam.

Jokja kaže:
Mi imamo neki LIB - Licni identifikacioni broj. To je broj koji koristim kao identifikaciju racuna prilikom prijave u kontrol panel internet racuna. A sto se licne karte tice ja nemam taj broj, mozda imaju ovi koji su pravili ove nove digitalne licne karte, ali s obzirom da ja jos uvek imam onu komunisticku ja to nemam.

U Srbiji nema OIB broj tj. ne postoji vidis sta je napisao adsenseamater:

Ja sam iz BiH i kontaktirao sam ih i rekli su da je dovoljan matični broj...

Das im svoj maticni broj umesto tog OIB broja i to je to.

E ljudi pomagajte. Totalno se ne slanalazim oko ovog host, tacnije problem je sto ne znam gde da nadjem DNS adrese :S
Pomozite plz ;)

Kad uđeš na korisničke stranice na Plus.hr, lijevo u meniju ideš na Domene. U lijevom tabu "Osnovni podaci" su ti navedeni DNS-ovi (ns1.mojsite.com, ns2.mojsite.com), u desnom tabu "DNS Serveri" ih možeš promijeniti.

meni aktivirali taj isti dan.. uzeo si na najveći paket na linuxu + .org domenu i prezadovoljan :)

eeh još kad bi mi se dalo dovršiti site i forum.. hh

Back
Na vrh