• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatne domene i hosting paketi Plus.hr - samo do sutra

za sve upite i probleme...obratite se njihovoj online podršci...stvarno su brzi i riješe problem za minutu...

RE: - Besplatne komercijalne domene i hosting paketi - samo do sutra

InFlames20 kaže:
Trenutno im ne radi narudžba ali će bit osposobljena vrlo brzo, kaže Patrizia iz podrške. I pratite njihove vijesti i novosti.

Neka bude tako InFlames20, da barem nesto dobro cujem od jutros...

RE: - Besplatne komercijalne domene i hosting paketi - samo do sutra

InFlames20 kaže:
Trenutno im ne radi narudžba ali će bit osposobljena vrlo brzo, kaže Patrizia iz podrške. I pratite njihove vijesti i novosti.

Radi sada narudžba, znači bolje je uzeti Linux?

Jokja kaže:
Jos da nam odobe pa cemo ih onda hvaliti :)

pa trebali bi kroz 24 sata,zamisli koliko im je prijava doslo :)

IBongM kaže:
Jokja kaže:
Jos da nam odobe pa cemo ih onda hvaliti :)

pa trebali bi kroz 24 sata,zamisli koliko im je prijava doslo :)

S obzorom da je to poplarna i od poverenja Hosting kompanija u Hrvatskoj mogu samo misliti koliko je prijava stiglo :)

Izgleda nas isplaio ovaj Plus Hosting :)
Nesto mi cudno s obzirom da sam se ja juce prijavio medju prvima, a jos uvek nista...
Jesu kome odobrili danas?

Sumljam da nas je ispalio...plus.hr ima dobru reputaciju i zašto bi uopće to radili???

Ne znam, ja ne volim nikog da smaram, mada s obzirom da sam se prijavio juce oko jedan cisto sumnjam da ce mi i odobriti...

Jokja kaže:
Ne znam, ja ne volim nikog da smaram, mada s obzirom da sam se prijavio juce oko jedan cisto sumnjam da ce mi i odobriti...

Pa jbt, javis se na live chat. Nista te ne kosta.
Ali sad ces cekati od sutra, jer ne rade vise.

Jokja kaže:
Izgleda nas isplaio ovaj Plus Hosting :)
Nesto mi cudno s obzirom da sam se ja juce prijavio medju prvima, a jos uvek nista...
Jesu kome odobrili danas?
Odobrit će ti, meni su danas odobrili, x2;)

Čini se da nemaju whois protection... barem ja nisam uspio pronaći?

Neznam kakvih vi problema imate ali ja sam sinoc narucio hosting paket i domenu i sve je bez problema aktivirano tokom danasnjeg dana i moze se koristit.Domenu sam provjerio na http://whois.domaintools.com/ i pise:

This domain's privacy is protected by contactprivacy.com. To reach the domain contacts, please
go to http://www.contactprivacy.com and follow the instructions.

Tako da nevjerujem da je nekoga "ispalio" ili da ce nekoga "isplati". ;)

Ja sam naručio jučer, a još nisu odobrili ...pretpostavljam zbog toga što uopće nisam upisao osobne podatke :idea
Sad sam sve uredno ispunio, pa se nadam da neće biti problema.

Back
Na vrh