• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

besplatan sajt

bane1212

Član
Tu od
16 Tra 2009
Imam par pitanja u vezi pravljenja besplatnih sajtova. Naime da li vredi uopste napraviti nesto sa besplatnim domenom (co.cc) i na besplatnim hosting serverima? Buduci da imam dosta slobodnog vremena napravio sam kao nesto. pa me jos interesuje kako da povecam posetu (da poseti jos neko osim mene) ka tom mom sajtu "u pokusaju" :D? hvala unapred na pomoci!

pa prednost besplatnog hosta i domena je to što je besplatno :)
a mana je što te u nekim stvarima to sve ograničava i nemaš potpunu slobodu da radiš šta hoćeš...
a posetu možeš da povećaš na razne načine...reklamirajući se negde npr. ali najbolji način je ako uradiš dobar SEO za svoj sajt (imaš poseban podforum) tj. da te tražilice tipa google što bolje rangiraju na svojim listama, i samim tim dobijaš besplatne posete ;)

daj nam link da vidimo šta si do sad uradio?

Borissajkas kaže:
daj nam link da vidimo šta si do sad uradio?

pa napisao sam link u profilu, neznam da li smem da ostavim ovde link?.. imam vec jednu opomenu, nebih jos neku da zaradim :(

evo odma da ti predložim jednu stvar...mnogo "bolji" za oko su svetliji sajtovi, znači ako možeš promeni sajt u neku svetliju nijansu!

kako još možemo da ti pomognemo?

Borissajkas kaže:
evo odma da ti predložim jednu stvar...mnogo "bolji" za oko su svetliji sajtovi, znači ako možeš promeni sajt u neku svetliju nijansu!

kako još možemo da ti pomognemo?

Slazem se sa Borisom, treba ti svetliji sajt jer ovo previse napreze oci (ili sam ja mnogo pijan od sinoc :)) a sto se tice domena vecina nas je pocela sa tim besplatnim domenima i hostinzima pa kasnije kad sam vidis zasto je bolje da imas placeni ti ces platiti tako da je sve to put kojim se mora proci.

hvala na savetima... sto se tice boje, necu menjati zato sto licno volim tamnije tonove.. uostalom ovo sam pravio da bih naucio nesto.. hvala jos jednom!!!

imam jos jedno pitanje.. napravio sam baner za svoj sajt... kako da napisem ili dobijem (nemojte se smejati ako sam lupio nesto) kod (za taj baner) koji ce vlasnici drugih sajtova moci da prikazu na svojim stranama?

Ne verujem da sam ja nesto dovoljno kompetentan da ti nesto sugerisem jer sam i sam ogrrrroman noob u ovome, slazem se sa tobom oko boje sajta, ipak je sve to stvar ukusa, na mom malom licnom istrazivanju od 10 ispitanih 7 je preferiralo kombinaciju crno-plavo tako da i ja uvek postavljam tamniju boju ali sa nekim jacim kontrastom u slovima, pogotovo ako ima banera, lepo se uklapaju u tamnoj boji i bolje dolaze do izrazaja, no ovi gore su iskusniji pa mislim da na mene ne treba puno obracati paznju, eto tu sam da razmenimo iskustva ali i savete, da sto se saveta tice, mislim da bi ti mnogo pametnije bilo da se skoncentrises na samo jednu temun posto sam video da ti tamo imas od registracije na alertu preko PPC linkova do besplatnih filmova.
pozzzzz
PS/ ja sad odoh da potrazim mesto gde bih ja mogao da postavim pitanjce :p

Nije vazno sta ljudi "misle" jer osobno i meni se svidja tamnija boja vise ali za neke stvari ali valjda kad je svijetlija boja ljudi shvacaju ozbiljnije i spremni su vise potrosit/klikat ili sta god treba da se zaradit :) Postoje testovi za to. Treba skupit masu posjeta na stranicu i testirat. Testiranje je majka znanja :D

Back
Na vrh