• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatan kredit za mob

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
RE: Besplaataan kredit za mob

Kad skupim 200 bodova kako da zatrazim kredit?

Edit: Nasao sam kad sam skupio 200 poena :)

ulysses kaže:
Kad skupim 200 bodova kako da zatrazim kredit?

Edit: Nasao sam kad sam skupio 200 poena :)

majku mu cekam vec tri dana,ima da dam te pare u dobrotvorne svrhe ako nastave ovako :lol

Dobio sam ovu poruku pre 2 dana

Poštovani,

zahvaljujemo se na interesovanju za naš on line panel.

Ukoliko podaci članovi koje ste preporučili prođu proveru ispravnosti,

dopuna za mobilni telefon će Vam biti uplaćena.

I jos nista.Sve vise mislim da je ovo scam.

Stiglo mi je 200 din kredita dok sam bio u skoli danas :D
A na sajtu mi jos pise 200 nerealizovanih bodova,niti sam mejl bilo kakav primio

Pitanje je samo hoće li ovo fercerati za Bosnu a ja sam nešto skeptičan. Sve je to meni šuhveli pravo...

ja sam zadnji put zatrazio u ponedeljak oko 22h i stiglo mi sutradan ujutru oko 10h i lepo sam zatrazio
upisao svoj broj 061xxxxxxx i dodao iznos od 200 posto imam na racunu preko 1000bodova, i oduzelo mi se 200koliko mi je i stiglo. ne znam za vas ali meni sve funkcionise kako treba..

evo ja cekam danima i dobio sam jedno veliko nista,dobio sam neku poruku kakooni provervaju moj broj,i da ce pooslati kada provere,moj acc.

rszipsosos.jpg

dobio sam dopunu od 200 dinara juče za koju nisam ni imao dovoljno bodova, niti je zahtevao. :stars

Kako da pozovem prijatelje?
Ja udjem u control panel ali nigde nema opscije da pozovem prijatelje.

milan93 kaže:
Kako da pozovem prijatelje?
Ja udjem u control panel ali nigde nema opscije da pozovem prijatelje.

Vidi stvarno izbacili su opciju pozovi prijatelja do pre par dana je bilo

upravo sam kontaktirao coveka sto radi za njih a iz srbije je i rekao mi je da rade redizajn sajta i da je programer uklonio opciju pozovi prijatelje, da vas obavestim samo, inace svima koji su mi poslali poruku ce dobiti pozive kad to zavrse na sajtu..
P.S. u vezi ove dopune moguce da oni nisu u mogucnosti da ovih dana vam posalju dopunu jer to rade oko sajta trenutno. nadam se da je do toga, a ja kad sam prvi put slao dopunu pokusavao sam jedno 20puta u roku 1 dana smarao ih dok mi nisu poslali posle 1h. znaci pokusavajte i budite strpljivi. meni sve funkcionise kako treba :D

Kod mene jos uvek nije a mislim da je to iskljuceno za veke vekova jer smo im previse kesa uzeli za kratak vremenski period :)

ne radi mi vise invate za prijatelje, posto sam dosta slao, i prijatelja i dopunjavao, mozda su mi smakli jer nisam poslao nista u crveni krst :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh