• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

baneri koji sa sajta vode na facebook,myspace,...itd

Mister.No

Član
Tu od
21 Srp 2009
Dosta puta sam vidjao na sajtovima da imaju sa strane one banere koje vode do njihovih grupa,profila,.... na facebook-u,myspace-u,....itd itd

kako ja da postavim da da na mom sajtu ima opcija da se pridruze mojoj grupi na facebook-u

evo jednog primera:

http://www.urbanfreeflow.com/ (sa desne strane stranice pri dnu je baner na kom ima ,,Postanite obozavalac,,)

kako da ja to napravim ???

UNAPRED ZAHVALAN...

I meni ovo treba,mozete li da mi date kod koji da ubacim na sajt jer ja sam prekopirao ono sa onih linkova sto je dao black dragon i nije mi ispalo kako treba,PLEASE HELP MY!

Lucifer kaže:
I meni ovo treba,mozete li da mi date kod koji da ubacim na sajt jer ja sam prekopirao ono sa onih linkova sto je dao black dragon i nije mi ispalo kako treba,PLEASE HELP MY!

I mene isto to zeza,...moze li neko da nam pomogne...

UNAPRED ZAHVALAN...

E pa onda idite na onaj sajt sto je Black Dragon dao i uradite to ponovo zato sto ste negde pogresili ;)

Ja 2 puta probao prema uputstvima sa sajta i oba puta je radilo ...

Black Dragon kaže:
E pa onda idite na onaj sajt sto je Black Dragon dao i uradite to ponovo zato sto ste negde pogresili ;)

Ja 2 puta probao prema uputstvima sa sajta i oba puta je radilo ...

al ja neznam engleski.Ajde MOLIM TE napisi mi kod,BICU TI ZAHVALAN CEO ZIVOT.PLEASE!

mnogo mi je ovo bitno a ti bi ti za 1 minut

Back
Na vrh