• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Ban posle uklanjanja oglasa?

Ako ti je bio aktivan nalog u trenutku sklanjanja oglasa ne bi trebalo. Google botovi stalno pregledaju stranice i čim nađu nešto sumnjivo ukidaju ti nalog.

Skipper kaže:
Ako ti je bio aktivan nalog u trenutku sklanjanja oglasa ne bi trebalo. Google botovi stalno pregledaju stranice i čim nađu nešto sumnjivo ukidaju ti nalog.
Nalog je aktivan, skinuo sam oglase sa svih sajtova, cekam da dobijem ispalte pa nastavaljam. Ndam se da necu dobiti ban dok ne dobijem zaradjeno.

Jel imaš razlog sa sumnju? Imaš li nešto na stranicama što nije u skladu sa TOS?
Druga stvar ako ti je ček prošao proveru od strane Googla i poslat onda nema da brineš za tu lovu, ona je sigurna.

Skipper kaže:
Jel imaš razlog sa sumnju? Imaš li nešto na stranicama što nije u skladu sa TOS?
Druga stvar ako ti je ček prošao proveru od strane Googla i poslat onda nema da brineš za tu lovu, ona je sigurna.
Dobijao sam par isplata , ali je drug sa indenticim sajtom juce dobio ban pa sam sklonio oglase dok ne dobijem isplate.

Skipper kaže:
Jesu li mu naveli razlog za banovanje?

Vaša web-lokacija trebala bi jasnom navigacijom i organizacijom pružiti korisnicima pozitivno iskustvo. Korisnici trebaju imati jednostavan pristup stranicama i traženim informacijama.

Budući da ste nastavili s kršenjem postavki naših pravila, onemogućili smo posluživanje oglasa.

Dali je moguce da trazi svoje novce nazad ,ako banaju akaunt.Jer sam cuo od jednog franda da je pokupio ban i da su mu poslali da mora vratiti sve novce.Sad neznam el to stvarno istina ili je zezancija.

Artno94 kaže:
Da li je moguce dobiti ban posle uklanjan oglasa sa svim sajtova?

Moguce je. Oni i dalje vide sa kojih stranica su dolazili klikovi i kako.

Back
Na vrh