• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automatski Bookmarking Submiter

mastaz314

Član
Tu od
19 Velj 2009
Fully AUTOMATIC DOFOLLOW Bookmarking Submission

Submit your website to over 100 DOFOLLOW Bookmarking websites free.

Just enter you info:

Username: (will be registered automatically)

Password:

email:

URL:

Title:

Description:

Tags:

Highlight the website urls:

hightlight the first one then
scroll down to the last one.
hold down the shift button
and click at the end of the
last url.

Then your ready !

Hit the submit button and
watch it go to work.

stickybacklinks_capture.jpg

If you are going to submit more than
1 website. Use a different username
and email address for each.

Provjereno, radi odlično.

Nadam se da razumijete upute i opis, uživajte u submitnju!!

Link:
http://www.stickybacklinks.com/

Bilo bi lijepo da nam prevedeš i na naš jezik, pošto je ovo ipak forum na domaćem jeziku.

Ma da, ali da objasniš i o čemu se radi, o čemu uopće pričaš itd. Mada većina nas govori engleski i to, ali za svaki slučaj, a i moram mislit na SEO :p

Mastaz, pod provjereno da odlicno radi si mislio da prijavljuje bez problema ili na rezultate koji se postizu time?

Osobno mislim da nije prevrijedan alat iz cisto razloga sto prijavljuje na scuttle sajtove a scuttle sajtovi su u 95% slucajeva tesko sranje bez ikakvog PageRanka. Provjerite sajtove sa liste i uvjerite se i sami. Nisam neki Page Rank freak ali ako stranica nema bas nikakvog Page Ranka vjerojatno je u ocima Googla tesko smece.
Drugi problem jest taj sto linkove treba postepeno i raznovrsno graditi. Ako prijavis odjednom na hrpu sajtova, samo na 1 vrstu sajtova i to junk sajtove ne da si sumnjiv Google-u nego ko da mases crvenom zastavicom da manipuliras rezultatima.

Bolje zagrijat stolicu napravit svoju listu sajtova i po njoj prijavljivati postepeno. Eto prosli tjedan sam gledao video kako je google napravio social sites slap i oni koji su radili linkove samo sa social sajtova su izgubili rankinge, a oni koji su ih kombinirali sa ostalim nacinima link buildinga nisu imali problema. To je upravo ono o cemu ja pilim u svakom drugom postu.

na brzaga sam pogledao sajt, i vidim da meni nudi samo 5 sajtova za prijavljivanje!
zašto se ne poslužiti i ovim, ne moraš prijaviti na sto sajtova od jednom, prijavi danas na 20, sutra na 10 itd...

dbomestar, sam si govorio da je link, link :D zašto onda ne iskoristiti i ovo :D

Da govorio sam "link je link" citirajuci neke pametnije i iskusnije od mene ali realno gledano ako ih radis krivo onda nikakve koristi. Ako radis prebrzo, ako su redirect ili nofollow onda su beskorisni itd. Link je link ako ga znas pametno "napravit"

naravno da se slažem sa tobom, upravo zato sam rekao, da ako hoćeš da koristiš ovaj sajt za dobijanje backlinkova ona to moraš raditi postepeno (prirodno), ali ne vidim neki razlog zašto ga ne iskoristiti (jedino ako su linkovi nofollow)!

Nije vazno imati sto vise linkova nego je vazan i kvalitet.I sta znace ovi linkovi kad su 50% od
njih sa sumljivih strana a to moze naneti samo stetu i nista drugo.

Jel sam upravu ???

mastaz314 kaže:

Just enter you info:

Password:

email:

URL:

Title:

Description:

Tags:

last url.

Then your ready !

watch it go to work.

Link:
[/quote
Upisala sam se na ovaj sajt i kad sam zavrsila vidim da je ovo reff link..gde sad pise koji je moj ref link za dalje ako me razumes?

daconi kaže:
mastaz314 kaže:

Just enter you info:

Password:

email:

URL:

Title:

Description:

Tags:

last url.

Then your ready !

watch it go to work.

Link:
[/quote
Upisala sam se na ovaj sajt i kad sam zavrsila vidim da je ovo reff link..gde sad pise koji je moj ref link za dalje ako me razumes?

Ne razumijem, ali nije ni bitno. Nije ovo dobro, od tih backlinkova nikakva korist.

Back
Na vrh