• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Anno1777- zarada igranjem

Freddy

Član
Tu od
5 Ožu 2009
Igra je ekonomski, politicki i vojni simulatorm, nalik na eRepubliku. Kada se registrujete bicete baceni u XVII vek, vreme robovlasnistva i totalne tiranije, gde niko nije slobodan i svako moze da postane rob. Virtualni novac koji zaradite moze biti zamenjen za pravi novac, tako da vam vreme provedeno u igri, moze posle izvesnog vremena postati veoma profitabilno.

Registracija je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno oko 2 minuta. Mozete se baviti ekonomijom, politikom, ili vojskom, u sistemu koji je dosta slozen (postoji preko 20 vrsta kompanija, preko restorana, banki, lutrija, industrija odece... ). Mozete zaradjivati pomoci novinarstva, pisuci clanke koje ljudi kupuju i pored informacije koju im nudite dobijaju jos i zdravlje (kao vid motivacije)... U ovoj igri se sve moze kupiti i prodati, pa cak i drugi igraci koji su izgubivsi od vas u borbi, postali vasi robovi...

Takodje imate implementiran sistem akcija i berze u igri, pa svoju kompaniju mozete podeliti na akcije ne bi li dosli do dodatnog kapitala u igri za investiranje... ali ne samo svoju i tudju kompaniju... vec i samu igru. ANNO1777 je podeljena na akcije koje mozete kupovati, i ubirati vas deo zarade od zarade koju ostvaruje igra... Takodje za one koji bi i da uloze novac u igru, postoji stalna opcija da isti novac izvucete iz igre, tako da to pruza dodatnu sigurnost...

Link za registraciju: http://www.anno1777.com
A naravno mozete i preko mog referal linka u potpisu.

Ako bude bilo zainteresovanih, detaljnije cu objasniti sve, veliki se novac ovde okrece ali nije ni malo lako doci do njega.

Ovo je prevara.Igro sam prije godinu dana i uzalud izgubio tjedan dana.Fora je u tome što u igri zarađuješ virtualni novac mislim da su € a isplata je moguća samo u kunama.
U tjedan dana se može zaraditi 10€ ali je fora da bi dobio 1 kunu tečaj je 500€=1kuna
Nisam siguran u tečaj ali fora je u tome da nakon godinu dana igranja možete dobiti 50 kuna

Za nedelju dana ne moze nista da se postigne, cak ni za mesec ne moze. Nije prevara !!!!

Ma gubljenje vremena. Nema od toga ništa ako moraš igraš par mjeseci pa da tek ona neki keš stiže.

Freddy igro sam i znam a i pričo sam s drugima preko chata igra je čista prevara i mamac da im uplatiš novce, a ne da zaradiš.Ako sam u krivu postavi tu dokaz isplate...I ako misliš da 365 dana *1 sat vrijede 50 kuna onda samo igraj
Kao što sam rekao fora je da je to virtualani € i da je tećaj 500 € za 1 kunu(neznam točno)..
Dnevno se osvajaju € ali ih morate trošiti da bi opet sutra mogao zaraditi koji €

Vatra Wolf kaže:
Ma gubljenje vremena. Nema od toga ništa ako moraš igraš par mjeseci pa da tek ona neki keš stiže.

Igrao sam ovo, i jeste potpuno gubljenje vremena, deluje na pocetku koliko-toliko interesantno, ali posle par nedelja vidis da nema nista od toga, i da si bezveze gubio vreme. Tako da bolje naci nesto korisno da radis nego ovde gubiti vreme, to je moje misljenje. Ukoliko je neko uspeo, neka da neki screenshot ili nesto slicno, bas me zanima da li isplacuju.

Ja sam takođe igrao ovu igru.
Lepo sam napredovao, naravno ubacio koju kintu.
Nakon par meseci nisam mogao ništa raditi dok ne verifikujem nalog.
Jedini mogući način verifikacije dostupan meni je bio poštom.
Problem je bio u tome što verifikacioni kod koji pošalju ima vremenski limit.
U dva navrata sam pokušao ali mi je pismo oba puta kasnilo po više od nedelju dana....na kraju batalio.

A dokle je igra napredovala ? Kako se tu može profitirati?

Imam i ja par igrica online uz koje mozete zaraditi, ali ja ih igram zato sto volim ih igrati, ne zbog zarade. Nemojte da gledate da ovo moze biti neki vid zarade.

igrao sam anno1777 pre izvesnog vremena i sad sam zaboravio svoje podatke,kako da saznam posto mi ne prihvata nijednu mail adresu...pokusam da ih kontaktiram ali nemam opciju za send poruke...molim pomoc...

Back
Na vrh