• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

alertpay

Foka

Novi član
Tu od
26 Ožu 2009
moze mi neko objasniti kako radi alertpay?
upravo sam se registrirao, pa nis ne kuzim... dajte mi pomognite... molim vas :wtf

tako je....

ja sam pročitao skoro ceo forum pre nego što sam se reg. i tek onda sam pitao šta mi nije bilo jasno!

Foka pročitaj taj post o AP-u pa onda pitaj ako ti nešto nije jasno. Ali postavi konkretno pitanje.

pozdrav i ja sam nova voljela bi da mi neko pomogne oko AP-ja jer mi jos gore nije jasno .kad sam sve procitala

iz bosne sam i imam muzevu karticu VIZA elektron dal moze ona il trebam ja neku napravit inace neradim nigdje

jacadv kaže:
iz bosne sam i imam muzevu karticu VIZA elektron dal moze ona il trebam ja neku napravit inace neradim nigdje

Ako mislis na prijavu kartice na alertpay moze ta kartica to je tako nebtino ali mora biti Visa Electron, ako ne radis svejedno mozes otici do banke otvoriti svoju debitnu karticu i prijaviti i svoju karticu. Eto nadam se da sam pomogao iako nisam siguran dali si na to mislila.
:pivo

Back
Na vrh