• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay uplata

pa, našao sam nešto.

Yes, there is a way to fund AlertPay using a Visa card. You can do this through CashX. CashX is an official funding agent for AlertPay. Click on this link: CashX. Once there, select your country, click the Sign-Up link, and follow the instructions for opening your free account. Once your CashX account is fully active, you can fund it with your Visa card, and then transfer those funds directly to AlertPay.

Da li je isprobano i da li je ovaj servis od poverenja?

Ljudi, nema mi druge nego da zamolim ovako javno.
Treba mi Hitno pozajmica od 10 $ na mom Alert Pay.
Vratio bih 17. ovog meseca.

Molio bih upravu da mi ne zameri ali potreba mi je urgentna

...izvinjavam se,poyajmica nije potrebna jer sam uspešno platio verifikovanom karticom .
Nisam video opciju plaćanja i sa karticom.
Još jednom se izvinjavam.

Pozdrav svima na forumu.

Imam veliki problem u vezi sa Alert-om. Naime, nedavno sam otvorio nalog kod njih, ali vidim da su ukinuli mogućnost uplate sredstava sa kreditnih kartica i ja sad nikako ne mogu da prebacim novac sa kartice (na kojoj ga imam) na svoj AP nalog!

Postoji li neki način da se to prevaziđe? Probao sam čak i ono da otvorim 2 naloga, pa da sa jednog kao povučem sredstva na drugi, ali ne može nikako sa kartice da se izvrši takva transakcija.

Znam da oni koji imaju novac na svom AP nalogu, mogu drugim članovima da pošalju novac, pa sam mislio... ako bi neko hteo da mi izađe u susret. Inače, ja sam iz Srbije, čisto da se zna.

Pozdrav. :waving

moneytalker kaže:
Pozdrav svima na forumu.

Imam veliki problem u vezi sa Alert-om. Naime, nedavno sam otvorio nalog kod njih, ali vidim da su ukinuli mogućnost uplate sredstava sa kreditnih kartica i ja sad nikako ne mogu da prebacim novac sa kartice (na kojoj ga imam) na svoj AP nalog!

Postoji li neki način da se to prevaziđe? Probao sam čak i ono da otvorim 2 naloga, pa da sa jednog kao povučem sredstva na drugi, ali ne može nikako sa kartice da se izvrši takva transakcija.

Znam da oni koji imaju novac na svom AP nalogu, mogu drugim članovima da pošalju novac, pa sam mislio... ako bi neko hteo da mi izađe u susret. Inače, ja sam iz Srbije, čisto da se zna.

Pozdrav. :waving

Evo ovako, ja sam upravo jednom coveku odradio tu vrstu pomoci/usluge pre 5 dana...
Posto nije dozvoljeno ovde pricati o tome, poslacu ti PP, pa ti vidi ako hoces ;)

sax kaže:
Evo ovako, ja sam upravo jednom coveku odradio tu vrstu pomoci/usluge pre 5 dana...
Posto nije dozvoljeno ovde pricati o tome, poslacu ti PP, pa ti vidi ako hoces ;)
Ovom prilikom bih hteo da se javno zahvalim @sax-u koji mi je izašao u susret i pomogao oko transakcije na AP! :bow

Takođe, hvala i ostalima koji su hteli da mi pomognu. :waving

Pozdrav.

Back
Na vrh