• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay uplata

Tu od
21 Ruj 2009
Dali je tko uplaćivao na Alertpay preko vise electron i kako?Treba mi za neobux nešto para za refferale a nemogu uplatit na paypal zato što traži da mi pošalje neke podatke na kućnu adresu a pošto ja to neželim odlučio sam za alertpay.Može li mi tko objasnit kako uplatiti?

Ne trebaš ništa uplaćivat, samo ćeš kod transakcije morat upisat broj kartice.

Inače jedna preporuka, nemoj se zamarat neobux-om, ja sam probao to sa refovima, spiskao sam jedno 30-ak dolara i na kraju zaradio svega 23$. Ne isplati se, bolje probaj sa CPA+ youtube ili facebook metodama, vjeruj mi, prelako je.

rovad kaže:
Ne trebaš ništa uplaćivat, samo ćeš kod transakcije morat upisat broj kartice.

Inače jedna preporuka, nemoj se zamarat neobux-om, ja sam probao to sa refovima, spiskao sam jedno 30-ak dolara i na kraju zaradio svega 23$. Ne isplati se, bolje probaj sa CPA+ youtube ili facebook metodama, vjeruj mi, prelako je.

Ali gdje prodati fb stvari, akaunte i stranice?Osim na ovom sajtu?

Kakve veze ima neobux sa prodavanjem FB stvari? :nerd:shock:notworking

rovad kaže:
Kakve veze ima neobux sa prodavanjem FB stvari? :nerd:shock:notworking

To ja tebe pitam...pogledaj prvo ko je prvi počeo pričat o tome...omg

Pa nije ti reko da proDas nego da proBas sa CPA+ youtube ili facebook. Valjda si naucio latinicu. :hysterical

Imaš na blackhatworld.com forumu masu metoda kako zaradit sa CPA ponudama ili kako dovuć posjetu sa Youtube-a i FB-a na CPA gateway-e i ponude. Ne pravim se ekspert ali sigurno ćeš više zaradit tako nego preko Neobux-a i PTC-a, i objektivno ti ne treba više od 2-3 dana full onako učenja i trolanja po BHW forumu da naučiš neke osnovne stvari koje odma možeš počet primjenjivat. Naravno treba konstanto nadograđivat znanje, tweakat metode i slično.

Ja sam se tek bacio u FB promociju, nije loše zasad iako imam osjećaj da promašujem neke ključne stvari, ne da mi se u detalje, ali definitivno bih preporučio svakome.

Čak i na ovi sajt od trenera kojem radim stranicu i promociju stranice zasad najviše posjeta dolazi sa FB, i imamo par potencijalnih grupa klijenata kroz 7. i 8. mjesec već...

A zašto bi uplaćivao novac na ALERTPAY o_O? Jednostavno uneseš broj kreditne kartice, povežeš je sa računom, verificiraš već šta treba verificirat i onda možeš komotno svaki put kad obavljaš transakciju samo kliknut na broj od kartice koji trajno ostaje u tvom account-u - vrijedi i u slučaju uplate i u slučaju isplate (na karticu).

Nadam se da je to to što pitaš...

rovad kaže:
A zašto bi uplaćivao novac na ALERTPAY o_O? Jednostavno uneseš broj kreditne kartice, povežeš je sa računom, verificiraš već šta treba verificirat i onda možeš komotno svaki put kad obavljaš transakciju samo kliknut na broj od kartice koji trajno ostaje u tvom account-u - vrijedi i u slučaju uplate i u slučaju isplate (na karticu).

a zato sta moram platiti nesto, a nemam na netu nista para, a osoba koristi alertpay!
btw. hvala

mbijelic1 kaže:
rovad kaže:

a zato sta moram platiti nesto, a nemam na netu nista para, a osoba koristi alertpay!
btw. hvala

ima jedna caka za uplatu na AlertPay u Srbiji (posto se direktno nemoze bez placanja velike provizije) u mom potpisu je link za jedno uputstvo, pa ti izvadi onaj deo sa 2 AP naloga sto ti treba.

Zox.

Da li moze da se primi uplata na alertpay ako nije verifikovan?

rovad kaže:

Ovo ne prolazi svaki put, imam povezan AP sa verificiranom kreditnom karticom i ne mogu svima uplatiti tako, nemaju svi mogućnost primanja novaca sa kreditne.
Čini mi se da ovo nije tako dobro rješeno kod AP kao kod PP

DavidVictor kaže:
ulysses kaže:
Da li moze da se primi uplata na alertpay ako nije verifikovan?

Naravno, samo imas limit ;)

Koliki je limit, znam da necu da ga probijem ali nikad se nezna. :D

ulysses kaže:
Koliki je limit, znam da necu da ga probijem ali nikad se nezna. :D

Zaboravio sam, mozda mozes pronaci na njihovom help desku, mislim da je oko 200-250 $, tako nesto... u svakom slucaju mislim da moze to koristiti dok ne verifikujes ;)

Dakle niko da odgovori kako sa verifikovane kartice prebacit novac na alertpay.
Nije bitno da li je potrebno i zasto,Ljudi nebi pitali da im ne treba.
Ima li neko iskustva?

Lepo čovek pitao kako da uplati sa kartice na alert pay a tema ne da je otišla off nego u P.... M....

... i mene zanima kako da određena sredstva sa verifikovane kartice da uplatim na alert pay ?

zna li ko?

Back
Na vrh