• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Aktivnost stranice

kasper90

Aktivni član
Tu od
19 Ruj 2012
Stranica od 55000 mi bila hakovana pre od prilike mesec dana, reklamirajuci svakakvih gluposti na stranici pala aktivnost na 8000, kad sam je vratio uspeo sam poprilicno vratiti stranicu aktivnost na 29000 ali od pre nedelju dana svaki dan pada aktivnost da je dosla do 18000, a postavljam uvek isto nisam je zapostavio sto vise sve sam aktivniji, pa me interesuje vase misljenje do cega to moze biti? Slike postavljam na sat vremena, slika bar jedna ima 700 likea, a neke i po 2000 3000 cak i vise.. Ne znam dal je ovo glupo pitanje ali sam vise radoznao nego sto me muci.

Praznici su sefe, deca počela u školu, studenti ispite. Manje se sedi na fejsbuku. Sačekaj da ljudi budu slobodni pa ćeš i aktivnost poboljšati..

A mozda jednostavno bombardujes narod ako na svakih sat vremena postavljas slike ili statuse eto ti odgovora sto ti pada aktivnost.

Moras biti kreativan i praviti ono sto ce ljudi klikati. Moras i pratit sta je zanimljivo na netu da ubacujes

Back
Na vrh