Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dbomestar kaže:Amazon a i dosta (mozda cak i vecina) affiliate mreza ti isplacuje samo cekom za ne-Americke affiliate. Recimo kod Commision Junctiona cak moras ispinuti i porezni formular pa im poslati, mislim da je to W8 obrazac.
Uglavnom, da bis unovcio cek u banci procedura ti ovisi od banke do banke al meni je recimo bila procedura da sam morao otvorit devizni i to devizni žiro racun (drzava ima uvid u žiro racune) te sam slao na cek na inkaso (provjera od mjesec dana) i onda bi mi te novce uplatili na moj devizni ziro racun. Neke druge banke to rade drugacije, barem za manje iznose. Pisalo se vec o tim stvarima na forumu pa slobodno prouci.
rovad kaže:Hmm, da ti budem iskren ja sam promovirao nekoliko različitih affiliate proizvoda preko nekih independent mreža i jedini način plaćanja je bio PP. E sad, moguće je da sam ja na temelju 3-4 aff. programa donio neprecizan induktivan zaključak za sve mreže, ali moja iskustva su takva da se ne da baš mnogima zahebavat sa čekovima.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke