• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Affiliate programi za materijalne stvari (ne-digitalne)

mucalo55

Novi član
Tu od
31 Kol 2010
ljudi pozdrav, jel ima još neki sajt osim clikbanka di se može prodavat nečije proizvode koji nisu u digitalnom obliku.npr ako želim prodavat stvari tipa fitness (proteini i to) ili gitare, televizije..kako mogu doći do toga? kakav je proces?:huh

Pa najlakše ti je upisati u Google npr. "guitar affiliate program" ako traži gitare, za fitness upišeš fitness umjesto gitare i sl. I tako ćeš najlakše naći dosta aff.programa pa si odabereš koji ti najviše odgovara ili koji ti daje najveću proviziju. Istraži malo ;)

P.S. Ubuduće pripazi na naslove tema kad otvaraš temu

gledao sam nešto na amazonu, al zanima me u vezi isplate novca ako se uzima neki drugi ne digitalni proizvod koji nije sa clickbanka onda treba napravit na kojem servisu račun, tipa mislim paypal,moneybookers,koji je za preporučit? jel treba imati račun u banci žiro kunski ili devizni?

Amazon šalje ček, za neke privatne i individualne aff programe bez obzira jesu li fizički ili digitalni proizvodi, najčešće se koristi paypal za isplatu. Kako nama na Balkanu PP ne šljaka, donekle smo limitirani što se tiče affiliateinga, međutim uvijek postoje načini da se zaobiđu barijere, no o tome se ne smije pričat javno ovdje na forumu - tak'a su pravila jebiga :sigh

Amazon a i dosta (mozda cak i vecina) affiliate mreza ti isplacuje samo cekom za ne-Americke affiliate. Recimo kod Commision Junctiona cak moras ispinuti i porezni formular pa im poslati, mislim da je to W8 obrazac.

Uglavnom, da bis unovcio cek u banci procedura ti ovisi od banke do banke al meni je recimo bila procedura da sam morao otvorit devizni i to devizni žiro racun (drzava ima uvid u žiro racune) te sam slao na cek na inkaso (provjera od mjesec dana) i onda bi mi te novce uplatili na moj devizni ziro racun. Neke druge banke to rade drugacije, barem za manje iznose. Pisalo se vec o tim stvarima na forumu pa slobodno prouci.

dbomestar kaže:
Amazon a i dosta (mozda cak i vecina) affiliate mreza ti isplacuje samo cekom za ne-Americke affiliate. Recimo kod Commision Junctiona cak moras ispinuti i porezni formular pa im poslati, mislim da je to W8 obrazac.

Uglavnom, da bis unovcio cek u banci procedura ti ovisi od banke do banke al meni je recimo bila procedura da sam morao otvorit devizni i to devizni žiro racun (drzava ima uvid u žiro racune) te sam slao na cek na inkaso (provjera od mjesec dana) i onda bi mi te novce uplatili na moj devizni ziro racun. Neke druge banke to rade drugacije, barem za manje iznose. Pisalo se vec o tim stvarima na forumu pa slobodno prouci.

Hmm, da ti budem iskren ja sam promovirao nekoliko različitih affiliate proizvoda preko nekih independent mreža i jedini način plaćanja je bio PP. E sad, moguće je da sam ja na temelju 3-4 aff. programa donio neprecizan induktivan zaključak za sve mreže, ali moja iskustva su takva da se ne da baš mnogima zahebavat sa čekovima.

rovad kaže:
Hmm, da ti budem iskren ja sam promovirao nekoliko različitih affiliate proizvoda preko nekih independent mreža i jedini način plaćanja je bio PP. E sad, moguće je da sam ja na temelju 3-4 aff. programa donio neprecizan induktivan zaključak za sve mreže, ali moja iskustva su takva da se ne da baš mnogima zahebavat sa čekovima.

Kod vecine mreza uglavnom je bilo bar prije rijeseno samo sa cekovima. CPA mreze i manje aff. mreze su uglavnom fleksibilnije pa rokaju paypal. Paypal je jednostavniji za uplatit ali tezi za racunovodstve, porezne itd. spike i zato se vecim mrezama neda zaj... s time. S obzirom da samo 30-ak recimo najvecih zemalja moze primat uplate sa paypalom racunaj da firme koje su ogranicene samo na to gube dio kolaca.

No, s obzirom da nijedna zemlja koja je uglavnom zastupljena na ovom forumu nema Paypal uplate onda ne vidim smisao uopce to spominjat.

Back
Na vrh