• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Affiliate mreze

nemanja87

Član
Tu od
5 Srp 2010
pozz svima , ja sam nov u ovome pa me interesuje kako naci dobru mrezu i generalno sta napisati u koju svrhu cu koristiti to , posto su me odbili na CPA Lead i napisali ovako;

I regret to inform you that your application to the CPALead.com network has been denied. This could be due to one of the two following reasons:

• You did not provide enough relevant information on your application.

• We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).

a na drugoj traze da napisem; Explain what your websites are about,
your marketing techniques, and
how you will be using PeerFly.
sta bi tu mogao da napisem ? da li moram imati site/blog da bi me primili

Hvala

Pretpostavljam da misliš na CPA mreže.
Pa, mogao bi napisat načine na koje ćeš promovirat njihove ponude, to uvijek radi... pod uvjetom da je plan realan i prilagođen njihovim vertikalama.

Sajt ne moraš imat ako planiraš radit promociju kroz MB/TPI/PPC/neke druge eksterne medije, al velik broj njih te
neće pustit ni u tom slučaju.

Najbolje napiši konkretnu marketinšku strategiju koju bi imao u planu za promociju proizvoda u raznim vertikalama za
individualne mreže, i onda ih nazovi, tako će te najbrže primit.

da , na CPA mreze sam mislio , nov sam i terminologija mi nije jaca strana trenutno . sta znaci kad kazes to vertikalno ? evo ovako sam ja mislio : da napravim blog sa siframa , patchevima i strategijama za nove igre i stavim gateway(ili kako se vec zove :D ) , i da se popuni survey pre nego sto moze DL. e sad , nisam siguran da li ce me primiti ako ovako prestavim stvar. da li je to uopste dozvoljeno po njihovim pravilima , to i ona varijanta stavljanja survey-a pre nego sto mozes stream filmove i serije.

ako imate neki predlog slobodno recite , koji su najbolji nacini na koje cu promovisati CPA mrezu u cilju da me primi.

Hvala na odgovorima

Back
Na vrh