• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adwords alternative na Balkanu

DrAnte

Novi član
Tu od
31 Pro 2010
Možete li navesti sve kvalitetne i korisne alternative adwordsu na našim prostorima. Naime, pritom ne mislim na search jer alternativa za google search ne postoji na našim prostorima. Mislim na alternativeza google display network ili google content network.

U Hrvatskoj je to samo Etarget. Postoji i XClaim, ali po količini prometa kojeg možete dobiti nije blizu Etarget i Google Content network.

Zanima me kakva je situacija u BiH i Srbiji? Koliko vidim Etarget u BiH ne radi, nego je umjesto njega Httpool. U Srbiji ima i Etarget i Httpool, ali ne znam koji od njih je dobar u smislu velike količine prometa.

DrAnte kaže:
Možete li navesti sve kvalitetne i korisne alternative adwordsu na našim prostorima. Naime, pritom ne mislim na search jer alternativa za google search ne postoji na našim prostorima. Mislim na alternativeza google display network ili google content network.

U Hrvatskoj je to samo Etarget. Postoji i XClaim, ali po količini prometa kojeg možete dobiti nije blizu Etarget i Google Content network.

Zanima me kakva je situacija u BiH i Srbiji? Koliko vidim Etarget u BiH ne radi, nego je umjesto njega Httpool. U Srbiji ima i Etarget i Httpool, ali ne znam koji od njih je dobar u smislu velike količine prometa.

Etarget, ocaj iz licnog iskustva. Httpool sam slao 2 puta upit uopste odgovora nema :( A drzi ga Krstarica i Vukajlija npr, e pa sad kakvi su ko ce da ga zna :tease A nesto sam nacuo da ne isplacuju vise fizickim licima.... :stars

Mene je konkretno zanimalo oglašavanje, a ne zarada preko etargeta i sl. Dakle, ja sam onaj koji traži promet, a ne koji stavlja reklame na svoj site.

Da li je etarget u Srbiji dobar što se tice količine prometa koju možeš dobiti, tj. ima lidobar tržišni udio? Kakav je httpool, ima li šta od njih?

DrAnte kaže:
Mene je konkretno zanimalo oglašavanje, a ne zarada preko etargeta i sl. Dakle, ja sam onaj koji traži promet, a ne koji stavlja reklame na svoj site.

Da li je etarget u Srbiji dobar što se tice količine prometa koju možeš dobiti, tj. ima lidobar tržišni udio? Kakav je httpool, ima li šta od njih?

Pa cim nema klikova od strane ljudi nema ni prometa, mislim da je jasno, ima klikova ali slabo je to :fever

sax kaže:
DrAnte kaže:

Pa cim nema klikova od strane ljudi nema ni prometa, mislim da je jasno, ima klikova ali slabo je to :fever

Znaci etarget u Srbiji je pušiona, ništa prometa. Koje su oglašivačke mreže osim Googleta popularne u Bosni i Srbiji? Tko ima pristojan promet?

DavidVictor kaže:
Httpool je keva kod nas.

A koliko ti je vremena trebalo da ti odobre Httpool? Ja sam se prijavio davni dana i nakakav odgovor nisam dobio...

Back
Na vrh