Pozdrav! Citam po forumu oko tjedan dana i htio bi se upustiti u nesto,cisto onako za vjezbu i razmatranje opcije ulaganja.Srednjoskolac sam i nemam novca za nesto ozbiljnije.Ne zanima me neka zarada (cist onak 50kn ak uleti) jer znam da je gotovo nemoguce zaraditi na ovakvom tipu posla bez ulaganja.Zanima me da li je moguce napraviti besplatnu web stranicu ili blog sa mogucnoscu odobrenja adsensa,tj. da li iskljucivo moram imati placenu stranicu da me prime u adsense?Htio bi napraviti stranicu gdje bi na PPC principu neku lipu uzeo.Procitao sam forum i svi govore o ulaganjima za adsense i jednostavno je tesko povezati sa necime sto bi ja probao free.Ako ima jos neki nacin zarade za koji nije potrebno ulaganje,molio bih nekog da mi napise par natuknica i dalje cu sam napraviti istrazivanje.Znam engleski vrlo dobro i napisao sam par clanaka na stranici iwriter no međutim jos nisam dobio ni approval ni reject za ikoji clanak i to mi je malo cudno,html i css neznam no voljan sam nauciti a za dizajn (tipa photoshop) sam totalna banana.Unaprijed zahvaljujem!