• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense zarada bez ulaganja

bud15

Novi član
Tu od
5 Stu 2011
Pozdrav! Citam po forumu oko tjedan dana i htio bi se upustiti u nesto,cisto onako za vjezbu i razmatranje opcije ulaganja.Srednjoskolac sam i nemam novca za nesto ozbiljnije.Ne zanima me neka zarada (cist onak 50kn ak uleti) jer znam da je gotovo nemoguce zaraditi na ovakvom tipu posla bez ulaganja.Zanima me da li je moguce napraviti besplatnu web stranicu ili blog sa mogucnoscu odobrenja adsensa,tj. da li iskljucivo moram imati placenu stranicu da me prime u adsense?Htio bi napraviti stranicu gdje bi na PPC principu neku lipu uzeo.Procitao sam forum i svi govore o ulaganjima za adsense i jednostavno je tesko povezati sa necime sto bi ja probao free.Ako ima jos neki nacin zarade za koji nije potrebno ulaganje,molio bih nekog da mi napise par natuknica i dalje cu sam napraviti istrazivanje.Znam engleski vrlo dobro i napisao sam par clanaka na stranici iwriter no međutim jos nisam dobio ni approval ni reject za ikoji clanak i to mi je malo cudno,html i css neznam no voljan sam nauciti a za dizajn (tipa photoshop) sam totalna banana.Unaprijed zahvaljujem!

Pa eto bas je DV bio slozio jedan veliki vodic o tome kako zaradit.

https://internetzarada.org/tutorijal-step-by-step-money-flow-t-5579.html

Mozes zaradit ali moras naucit neke stvari. Znaci ne moras znat web dizajn ali trebao bi naucit kako koristit wordpress (ili neki slican CMS) jer imas jako puno besplatnih i ljepih tema (dizajna) za wordpress. Tako da ne moras ucit dizajn.

Tekst ako pises super, znaci ne moras placat. Tu obicno idu veliki troskovi.

Sagradit linkove da malo SEO-om poguras posjetu (to ako ce ti trazilice biti glavna posjeta) mozes i besplatno, teze je ali moze se.

Kljuc price su ti 2 stvari. Mozes na wordpress.com postavit besplatan wordpress sajt i na blogspotu mozes besplatno ali definitivno preporucam vlastiti sajt tj. vlastitu domenu i hosting. Domene na akciji mozes nac za 5-6 dolara i hosting mozes $1 mjesecno nac neke najjeftinije. Obicno su sporiji i sl ali za pocetak valjda ok. Puno je veca razlika ako imas vlastiti sajt domenu i hosting zato mislim da bi trebao prvo skupit neke love zaradit na oDesku, na iwriteru ili kako vec, skupis 50-100kn i onda ulozis u domenu i hosting sto ti traje godinu dana.

Kljuc ti je u keyword research tj. odabiru fraza koje ces rokat. Moj savjet je da se u to bacis i da postanes tata mata sa google adwords keyword tool-om i proucavas fraze. Pocni sa longtail tj. frazama koje imaju ful malo pretrazivanja ali zato i malo konkurencije. Napisi 100ak textova za 100ak longtail lakih fraza i dobit ces sa Googla odredjenu posjetu i tako ce pocet kapati neke pare. Mislim da ti je ovo segment gdje bi trebao najvise vremena ulozit jer ako izaberes preteske fraze nema nis od rangiranja ako izaberes prelake s malo pretrazivanja nema posjete. Tako da pocni ucit o tome i za koji mjesec bi mogao imat znanja da pokrenes vlastiti sajt, do tad si stedi 50-100kn za domenu i hosting.

Back
Na vrh