• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense registracija..molim pomoc

vedran0612

Novi član
Tu od
1 Lis 2009
e ovako!!da se prvo predstavim.ja sam vedran.nisam vas htio zamarat s pocetnickim pitanjima bar ne dok ne istrazim ovaj forum i net o internet zaradi i zapocnem neke svoje planove i ideje..ali evo zapelo je vec na otvaranju adsense racuna:lol
zanima me sta ste vi upisivali po rubriku STATE,jer meni stalno baca error da ne smije ostati rubrika prazna a sto god upisem opet kaze da ne postoji....No such State/Province in this country. Please enter a valid State name (or Province name)

Probaj stavit naziv županije, ako već nisi. Probaj više varijacija.
Mislim da meni to nije bilo kad sam odabrao državu; da mi je automatski sakrio tu rubriku, al nisam siguran, davno je to bilo. :)

Neosynthesist kaže:
Probaj stavit naziv županije, ako već nisi. Probaj više varijacija.
Mislim da meni to nije bilo kad sam odabrao državu; da mi je automatski sakrio tu rubriku, al nisam siguran, davno je to bilo. :)

a probo sam skoro sve: istra,istria,istarska zupanija,croatia,itd ali uvijek isto..ipak hvala na pomoci,probat cu prijeci prvu prepreku :crazy_grin :stars

pravi adsense preko filixye to ti je najlakse a mislim da tu netrebas nista pisati

alman kaže:
pravi adsense preko filixye to ti je najlakse a mislim da tu netrebas nista pisati

i to sam probao:-(
evo rezultat:Error
We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.

evo konacno rijeseno:) bio problem u browseru otiso sam preko google chroma i uspijelo je..hvala na pomoci

Imam problem sa Adsense! Nedavno sam napravio blog preko Bloggera i to mi se nije svidelo a vec sam trazio adsense nalog medjutim zeleo sam to da ponistim. Sada imam novu email adresu i trazio sam nalog preko Flyxia i cekam da mi stigne email sa potvrdom! Da li ce ovo adsense mozda smatrati prevarom ili nesto slicno i da li postoji mogucnos da me banuju?

raki kaže:
Imam problem sa Adsense! Nedavno sam napravio blog preko Bloggera i to mi se nije svidelo a vec sam trazio adsense nalog medjutim zeleo sam to da ponistim. Sada imam novu email adresu i trazio sam nalog preko Flyxia i cekam da mi stigne email sa potvrdom! Da li ce ovo adsense mozda smatrati prevarom ili nesto slicno i da li postoji mogucnos da me banuju?

Nebi trebalo, ja sam u pocetku uradio isto to samo umesto bloggera je bio blogspot pa sam isto tako sa druge mail adrese zatrazio preko flyxia i odobrili su mi za par dana, posle nekog vremena su mi odobrili i ovaj prvi akaunt, sve radi normalno s'tim shto se nisam uopshte logovao na prvi akaunt shto sam zatrazio preko blogspot-a. pozz

Dobio sam odgovor od Adsense :) :) :) e sad jel moze neko da mi pomogne i kaze kako da aktivirma nalog pise tamo ali ipak ne zelim da pogresim pa ako vam nije tesko molim vas recite mi? Hvala unapred

raki kaže:
Dobio sam odgovor od Adsense :) :) :) e sad jel moze neko da mi pomogne i kaze kako da aktivirma nalog pise tamo ali ipak ne zelim da pogresim pa ako vam nije tesko molim vas recite mi? Hvala unapred

Koliko se ja secam nije bilo nishta komplikovano, potvrdish registraciju na mail
odesh na adsense akaunt podesish licne informacije znog isplate adresa i to
odesh na AdSense Setup > Get Ads dobijesh code nalepish to u html code i sljakash ili ako idesh preko bloggera objasnio sam u jednom drugom thread-u.

trazi mi da ga napisem u izvorni html kod mog sajta sta je to???

raki kaže:
trazi mi da ga napisem u izvorni html kod mog sajta sta je to???

Ne znam da li imash, svaki sajt sadrzi izvorni kod html ili neki drugi njega mozesh da editujesh preko raznih editora, jedan od laksih je dreamweaver, prebacish sajt da ga vdish kao izvorni kod i nalepish taj kod sto si dobio unutar tvog izvornog html koda. A ako idesh preko bloggera nikakav kod ne morash da ubacujesh on je optimizovan za adsense i mnogo ga je lakse postaviti.

idem preko bloggera! rekao si da si u nekoj temi to objasnio mozes samo da mi stavis link da procitam posto ne mogu da nadjem?

Ne mogu ni ja da nadjem temu ;D izgleda da je admin obrisao, ako jeste neznam shto...
Idesh ovako otvorish blogger idesh owako :
settings > Select post editor pa prebacish na Updated editor - Check out the latest features!, posle odesh na layout > add a gadget i izaberes samo adsense shto pishe, posle toga odesh na monetize i tu podesish mail od tvog adsense akaunta i ostale podatke i ostane ti samo josh da izaberesh mesto gde ce da ti se nalaze reklame, sve ti je lepo vizualno objasnjeno. Pozz odoh na trening...

namestio sam Updated editor ali kad odem na Add gadget nema nigde adsense! sta sad??

raki kaže:
namestio sam Updated editor ali kad odem na Add gadget nema nigde adsense! sta sad??

To je i meni bilo, idi na updated editor i klikni na Check out the latest features!
Posle bi trebalo da doda adsense u gadget, ako opet nema...probaj da kucash u search box adsense.

Ne verujem sta mi se desava! Napravim jedan blog onako cisto nesto da probam i tamo uspem da dodam adsense reklame i sad kad napravim jedan lep ono nece! Da covek ne poveruje. Dule hvala na pomocu da nije tebe ja bi verovatno ovo batalio :)

raki kaže:
Ne verujem sta mi se desava! Napravim jedan blog onako cisto nesto da probam i tamo uspem da dodam adsense reklame i sad kad napravim jedan lep ono nece! Da covek ne poveruje. Dule hvala na pomocu da nije tebe ja bi verovatno ovo batalio :)

Heh nema na cemu, drago mi je da si se snashao, sad samo prepravi taj blog na kome hoce da rede reklame da bude dobar :)

Back
Na vrh