• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense racun posle blokade !!??

westopic

Aktivni član
Tu od
22 Lip 2015
Da li je moguće ponovo otvoriti račun, adsense, poslije blokade, na isto ime i prezime, samo na drugu adresu.
Blokiran mi je račun posle 7 mjeseci korištenja, pa imam namjeru da ga ponovo pokrenem, ali da pokusam sa drugom adresom.
Da li se mora poklapati adresa na adsensu i adresa u banci, na bankovnom računu ?

Možeš otvoriti na istu adresu, ali ne na isto ime. Ako živiš sa porodicom, onda otvori račun na ime člana porodice, ili ako sam živiš pitaj komšiju da otvoriš na njegovo ime. A adrese se ne moraju poklapati koliko sam ja upućen.

Koliko znam nije to moguće na isto ime jer firma Google ne želi da sarađuje sa onima koji se nisu pridržavali pravila.

amrlele kaže:
Možeš otvoriti na istu adresu, ali ne na isto ime. Ako živiš sa porodicom, onda otvori račun na ime člana porodice, ili ako sam živiš pitaj komšiju da otvoriš na njegovo ime. A adrese se ne moraju poklapati koliko sam ja upućen.

Sve to stoji, ali meni je cilj pokrenuti ponovo račun na svoje ime. POšto imam mogućnost prijave na 2 razlicite adrese, pokušat cu sa time.
Jer sa mojim imenom i prezimenom ima bar nekoliko desetina u državi i nema mi logike da ne odobre račun nekog tamo Damira Suljica iz Hercegovine zbog nepoštenog rada Damira Suljica iz Slavonije.

westopic kaže:
amrlele kaže:

Sve to stoji, ali meni je cilj pokrenuti ponovo račun na svoje ime. POšto imam mogućnost prijave na 2 razlicite adrese, pokušat cu sa time.
Jer sa mojim imenom i prezimenom ima bar nekoliko desetina u državi i nema mi logike da ne odobre račun nekog tamo Damira Suljica iz Hercegovine zbog nepoštenog rada Damira Suljica iz Slavonije.

IP adresa se gleda

Kod mene se IP mijenja 2 x u toku dana, ne znam zbog čega, ali je tako...
Pokušat cu na isto ime al na drugu adresu pa šta bude... Bitno mi je samo znati da adresa u banci i na adsensu nemaju veze jedna s drugom..

westopic jesu uspio registriratio drugi adsnse na isto ime nakon blokade?

westopic kaže:
Da li je moguće ponovo otvoriti račun, adsense, poslije blokade, na isto ime i prezime, samo na drugu adresu.
Blokiran mi je račun posle 7 mjeseci korištenja, pa imam namjeru da ga ponovo pokrenem, ali da pokusam sa drugom adresom.
Da li se mora poklapati adresa na adsensu i adresa u banci, na bankovnom računu ?

Moguće je, ja sam se izglupirao za prvi adsense nalog i banovali su me...posle godinu dana sam se preselio i otvorio drugi nalog, sa drugim email-om naravno. Evo šljaka 3 godine.

Delko33 kaže:
westopic jesu uspio registriratio drugi adsnse na isto ime nakon blokade?

Nisam pokušavo jer su mi ponovo aktivirali moj račun.. Blokirali su ga zato što sam uploado golove sa utakmica pod vlasništvom FIFE i UEFE...
A više ne koristim youtube.. a može se na isto ime, samo moras staviti malo drugačiju adresu.. npr ako ziviš u ulici Izetbegovica br 4,, ti stavis ul. Izetbegovića broj 5 itd itd ili najbolje ne detaljisat baš ulicu 100 %.. stavi neki naziv adrese da nije baš konkretan toliko, a znaš da će te poštar opet nać..

Back
Na vrh