• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense Problem

alekbarovic

Novi član
Tu od
22 Stu 2011
Poslao sam prijavu sve lijepo popunio na sajtu ima nekoliko clanaka i sve to ali kad im posaljem sjutradan ili tog istog dana mi posalju odgovor gdje kazu da mi nije dobra adresa ?

Issues:
- Contact address incorrect, incomplete or not provided
Da li neko zna sta da radim ?
Unaprijed hvala :)

Nisam bas ekspert za adsense, ali bih rekao da je neki problem sa adresom.

Proveri da li si dobro ispunio, izmeni pa ih kontaktiraj ponovo.

Pa sam si sebi odgovorio na pitanje
znaci postavke adrese bi ti trebale ici ovako

ulica i broj ulice - primjer Cesta Dr. Franje Tuđmana 23
grad - primjer Kastel Kambelovac
oznaka drzave-postanski broj grada , grad - primjer HR-21216 K. Kambelovac
drzava - primjer CROATIA

tiksa123 kaže:
Imo sam problem sa adsensom dva puta su me ukinuli, jednom mojom greskom a drugi put sad nisam siguran zasto , ja sam stavio maximum od pet reklama na pocetnu, jer moguce zat.?

Koliko znam, vise od 3 bloka Adsense oglasa ti se nece prikazivati, cak i da stavis vise.
Plafon je 3 bloka klasicnih oglasa i 2 link adsa. Sve preko toga ti se u vecini slucajeva automatski nece prikazivati, a nznm da li je moguce da to prouzrokuje ban. Moguce pre da su te otkrili da imas dva naloga na istu osobu.

Imam problem,imam jednu ne ispalacenu zaradu,pa su mi zamrzli nalog,moje pitanje je kako da odmrznem nalog???

Napravi novi nalog sa novim imenom i drugom adresom ako imas jos jednu kucu/stan :)

Z3r0C0d3 kaže:
Napravi novi nalog sa novim imenom i drugom adresom ako imas jos jednu kucu/stan :)

Ne znam bas da to moze tako jer oni prate i IP adresu.

milomir kaže:
Imam problem,imam jednu ne ispalacenu zaradu,pa su mi zamrzli nalog,moje pitanje je kako da odmrznem nalog???
Jel ti to prva zarada? Da ti nisu zamrzli račun dok ne dobiješ pin da verifikuješ adresu?

milan93 kaže:
Z3r0C0d3 kaže:

Ne znam bas da to moze tako jer oni prate i IP adresu.

Milane to je moj drugar uradio i sve je oke :D

Back
Na vrh