• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito AdSense Preporuka

sax

Legenda
Tu od
22 Stu 2010
Kada se ulogujem na AdSense nalog od skoro izbacuje mi svaki put :

Recommendations
Serve scaled images on your sites
We have analyzed some of the pages on your sites that serve the most ads, and have detected Page Speed problems that create a highly negative user experience for some users. Frequently viewed pages on your sites are fetching images that are of much higher resolution than the size at which they’re displayed, wasting client bandwidth and resources.

Pa ima See a full report, Dismiss, i I've done this...

Klikom na See a full report izbaci mi :
http://www.dodaj.rs/f/O/Y3/1jLQNdww/slike.jpg

E sada ova stranica sto je uzeta kao primer koji su oni kao nesto testirali na njoj se nalazi samo jedan vic nista vise...

Sta ovo konkretno znaci i da li je neko imao ovakvih problema, ja ne vidim sta ovde mogu da popravi, jedino ako se ovde ukljucuje i brzina rada hostinga pa da se predje na brzi, i koje su posledice ako ih ima, jer ja ne vidim sta mogu preduzeti povodom ovoga, a ako ne preduzmem nista, da li mi adsense moze banovati nalog ?

sax kaže:
Kada se ulogujem na AdSense nalog od skoro izbacuje mi svaki put :

Recommendations
Serve scaled images on your sites
We have analyzed some of the pages on your sites that serve the most ads, and have detected Page Speed problems that create a highly negative user experience for some users. Frequently viewed pages on your sites are fetching images that are of much higher resolution than the size at which they’re displayed, wasting client bandwidth and resources.

Pa ima See a full report, Dismiss, i I've done this...

Klikom na See a full report izbaci mi :
http://www.dodaj.rs/f/O/Y3/1jLQNdww/slike.jpg

E sada ova stranica sto je uzeta kao primer koji su oni kao nesto testirali na njoj se nalazi samo jedan vic nista vise...

Sta ovo konkretno znaci i da li je neko imao ovakvih problema, ja ne vidim sta ovde mogu da popravi, jedino ako se ovde ukljucuje i brzina rada hostinga pa da se predje na brzi, i koje su posledice ako ih ima, jer ja ne vidim sta mogu preduzeti povodom ovoga, a ako ne preduzmem nista, da li mi adsense moze banovati nalog ?

Ovde ti je problem jer koristis slike velike rezolucije, a to nije potrebno, jer ih ti ne stavljas u full rezoluciji. Logicno sto je veca rezolucija veca je velicina slike, pa samim tim se i trosi veci bandwidth.

AleksaS kaže:
Ovde ti je problem jer koristis slike velike rezolucije, a to nije potrebno, jer ih ti ne stavljas u full rezoluciji. Logicno sto je veca rezolucija veca je velicina slike, pa samim tim se i trosi veci bandwidth.

Da, to sam odmah poceo da smanjujem nakon prijema ovog obavestenja...
Al buni me sto su oni naveli da pravi problem stranica gde je vic, to jest samo tekst :stars

sax kaže:
Da, to sam odmah poceo da smanjujem nakon prijema ovog obavestenja...
Al buni me sto su oni naveli da pravi problem stranica gde je vic, to jest samo tekst :stars
Ne vole viceve na racun Crnogoraca :crazy_grin

Da li neko zna zasto nece da mi ucita adsense reklame na pocetnoj a oce kad kliknem na clanak.Uverite se i sami u pitanju je ova stranica u potpisu.Ako neko zna neka napise ovde ili odg na pm jer ja stvarno ne znam sta je problem.

milan93 kaže:
Da li neko zna zasto nece da mi ucita adsense reklame na pocetnoj a oce kad kliknem na clanak.Uverite se i sami u pitanju je ova stranica u potpisu.Ako neko zna neka napise ovde ili odg na pm jer ja stvarno ne znam sta je problem.

I meni se to desavalo, jedno vreme nece pa nece, a sada po nekada nestane... Vidjao sam to i kod drugih nestane s vremena na vreme...

Back
Na vrh