• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense pocetak

zagrebelo

Novi član
Tu od
13 Lis 2015
Pozdrav svima!
Poceo sam danas sa adsense-om... Youtube kanal mi je povezan vec neko vrijeme ali sam slabo aktivan, 4 videa i ukupno 15ak k pregleda sa 63 pretplatnika.
Danas sam odlucio napraviti korak dalje... Vise cu se potrudit oko youtube sadrzaja ali otvorio sam i blog na blogger.com...

E sad, koji su preduvjeti da i blog bude povezan sa adsense-om? Jer sada mi pise da nisam kvalificiran jos za adsense na blogu...

Posto mi je prvi blog, radit cu ga na hrvatskom dok se ne uhodam i pricu i funkcioniranje svega...

Sad malo razmisljam, isplati li se vise otvoriti facebook stranicu pa tamo imati adsense ili ipak da s blogom krenem?

Ili mozda oboje? :D

Takodjer svaki savjet je dobrodosao.

evo i bloga: http://ultras247.blogspot.com/

Moj savet za Adsense ti je da radiš sajt na engleskom ili sajt koji ima prevod na mnoge jezike. Najviše se zarađuje od Amerikanaca, ja po jednom američkom kliku nekad zaradim i do 3 eura (to mi je max zasad). Sadržaj sajta da bude što šareniji, da bi se masa različitih oglasa prikazivala.

Još jedan savet ti je: nemoj pokušavati da varaš Adsense, jer će te vrlo brzo provaliti, a ti ćeš samo bezveze izgubiti vreme.

Wolf kaže:
Moj savet za Adsense ti je da radiš sajt na engleskom ili sajt koji ima prevod na mnoge jezike. Najviše se zarađuje od Amerikanaca, ja po jednom američkom kliku nekad zaradim i do 3 eura (to mi je max zasad). Sadržaj sajta da bude što šareniji, da bi se masa različitih oglasa prikazivala.

Još jedan savet ti je: nemoj pokušavati da varaš Adsense, jer će te vrlo brzo provaliti, a ti ćeš samo bezveze izgubiti vreme.

kako mislis varat adsense? :busted

I mozes linkat sajt svoj? :)

zagrebelo kaže:
Wolf kaže:

Mnogi ljudi varaju adsense uz pomoć raznih scripti i kodova ... dakle direktno krše pravila. Nekima to potraje 3-4 mjeseca ali svi prije ili kasnije dobiju ban. I onda iznova prave nove naloge na druga imena. Eh sad da li se to isplati - to je već dobra diskusija. Ali u svakom slučaju ti kao početnik treba da se kloniš toga, samo ćeš vrijeme izgubit.

zagrebelo kaže:
Wolf kaže:

Napisao je kolega kako...moje sajtove neću postaviti zbog click bombinga, to je način kako možeš izgubiti Adsense nalog zbog čiste ljudske zlobe, a meni je moj previše dragocen.

Zaboravih napomenuti da je najbolje da uzmeš pravi domen za sajt (najbolji je .com) i plaćeni hosting, da bi ti se sajt što bolje rangirao....za besplatne varijante tipa blog na Bloggeru ćeš se morati mnogo više pomučiti.

Sve jasno decki, hvala na odgovorima.
Necu jos uzimat nikakav hostin tj svoju domenu, ostat cu na ovom bloggeru besplatnom od googla jos mjesec, dva dok se ne uhodam u sve to... Negoo, prije 2 dana sam se konacno pomaknuo s 0€ na youtube kanalu, zaradio 0.14€ haha Kad odem na youtube i tamo gledam statistiku pise mi pod estimated earnings tih 0.14 dok kad odem na adsense stranicu i tamo gledam statistiku pise jos uvijek 0.00€, kako to?

@zagrebelo to je normalno za YT, uglavnom nakon par dana vidis tocnu statistiku, mada nekad znaju i odbiti/dodati od zarade kada naprave konacnu analizu za odredjen period

Da ne otvaram novu temu, zanima me da li je neko probao ovaj adsense billboard banner 970x250 i kakvo je stanje? :D Ja sam ga sad roknuo ispod naslova pa ćemo vidjet :D

Back
Na vrh