• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense pitanje

kasper90

Aktivni član
Tu od
19 Ruj 2012
Pozdrav.. Imam jedno pitanjce, od 9 Marta do 31 Marta zaradjivao sam 20 pa i do 40 eura na dan, a od 31 mi drasticno pala zarada na 5 6 eura na dan, a imam cak vise posetioca na sajt nego sto sam imao, pa ima li neki razlog koji moze da bude? Hvala

Izgleda da smo zamjenili malo uloge :D sad je meni taj period koji je tebi bio na početku iako ne razumijem zašto

nikste kaže:
Mozda manje aktivniji sajt?

Napisao je lijepo da mu je posjeta još vise porasla.

Čudno je to, i meni je prije par dana zarada pala za cca 70% ali evo sad je opet OK.

A razlog, vjerovatno oglašivači blokirali tvoj sajt, jer im se posjete ne konvertuju kako su zamišljali..

Meni je zadnja 2 dana opala posjeta na svim sajtovima... Možda zbog praznika?

Da uletim sa još jednim pitanjem: Mogu li ovaj novac koji trenutno imam na AdSense nalogu da utrošim na kampanju? Imam 60e trenutno, sve bih dao na kampanju, da izreklamiram jedan blog...

El Mero kaže:
Meni je zadnja 2 dana opala posjeta na svim sajtovima... Možda zbog praznika?

Da uletim sa još jednim pitanjem: Mogu li ovaj novac koji trenutno imam na AdSense nalogu da utrošim na kampanju? Imam 60e trenutno, sve bih dao na kampanju, da izreklamiram jedan blog...

Ne možeš

Back
Na vrh