• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense pitanje

unk

Novi član
Tu od
4 Kol 2012
da li se sme klikcati na svoje reklame od adsense-a imam program fake ip adres koji menja kao ip adresu npr iz kanade se moze namestiti i tako dalje i sad da li oni to mogu provaliti?hvala

NE ne smiješ.

Provaliće te ubrzo i onda se oprosti sa google adsense računom.

Moze provereno, evo ja sam kliktao na svoje reklame i imam sada para od toga plivam u njima :drinking Inace nisam hteo ovo nikome da otkrijem al kad si vec pitao da kazem :)

Pa da moze ja bi do sada bio milioner, taj ,,program'' koji imas obicno je smece... I bice detektovan kao proksi iste sekunde i onda vise klikova sa njega caoooo...

Inace ja imam to jest placam papreno jedan servis koji ni jedan proksi detektor cak ni oni vrhunski ne mogu detektovati kao proksi a ima 1024 bitnu enkripciju, pa da bi me provalili jedino imaju sanse super racunari koje ima CIA, FBI itd pa mi ni sa njim nepada na pamet da klikcem na svoje reklame, jer google ne gleda samo to, nego i koji je pretrazivac, koja je verzija flesa, odakle si dosao na sajt gde je reklama pa si kliknuo, koliko si se zadrzao gde si posle otisao i mnogo mnogo jos stvari sto mi znamo i ne znamo...

Heh, probaj druže i ja sam probao davno sa proxy switcherom, naklikao 10$ i onda sam se oprostio od adsense karijere.

Nemoj da ti takve stvari padaju na pamet, google banuje i kad nisi kriv.

Domacaorg kaže:
Heh, probaj druže i ja sam probao davno sa proxy switcherom, naklikao 10$ i onda sam se oprostio od adsense karijere.

Nemoj da ti takve stvari padaju na pamet, google banuje i kad nisi kriv.

Tocno tako, za par dolara ces riskirat cijelu adsense karijeru....

Evo ja imam jedno Adsenese pitanje, pa da iskoristim vec postojeci topic.

Registrovao sam se na Adsense pre vise od 3 meseca, ali kad otvorim nalog i dalje stoji na crvenom polju ispisana poruka: "Provera vaše prijave za AdSense za sadržaj je još uvek u toku. Videćete samo prazne oglase dok vaš nalog ne bude u potpunosti odobren ili neodobren. "

Do kada ja treba da cekam da bi mi odobrili nalog ?

Nisam, ali pise u nalogu da ce oglasi biti prazni ako ih postavim, sve dok se nalog ne odobri.

Skyglider kaže:
Nisam, ali pise u nalogu da ce oglasi biti prazni ako ih postavim, sve dok se nalog ne odobri.

A oni neće da odobre njihovo prikazivanje dok ne pregledaju sajt na kom je postavljen kod oglasa.

Znači, postavi kod oglasa na svoj sajt. I vodi računa da je sajt u skladu sa Adsense pravilima.
Kad odobre, reklame će početi same da se prikazuju a tebi će se skloniti onaj tekst iz naloga.

Zanimljiva je ova tema sa adsense oglasima, osobno sam isprobala adsense oglašavanje i mogu ustvrditi da je korist bila primjetna. Posjete su narasle i dojmilo me to kako jedan tako jednostavan način pridonosi zaradi! Nije zarada bila prevelika ali recimo da mi pokriva troškove hosting paketa na godišnjoj bazi, a vjerujte da ih imam dosta ;)

jel ides na gadzet i bira se adsense za start rada? nista mi nije jasno u vezi adsense-a

Back
Na vrh