• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense Pitanje ?

Z3r0C0d3

Član
Tu od
4 Pro 2011
Sa mog starog sajta stavio sam redikciju na novi i sad skoro cela poseta mi dolazi sa tog starog sajta.Drzim jedno 4 sata adsense reklame i zaradio sam ok o 9e.E sad da li da ostavim redikciju sa starog sajta ili mora da bude vecinska poseta sa google da mi ne bi blokirali domen na adsensu ?

p.s.Ako tema nije u odgovarajucem delu foruma nemojte da je brisete, samo je premestite.

Z3r0C0d3 kaže:
Sa mog starog sajta stavio sam redikciju na novi i sad skoro cela poseta mi dolazi sa tog starog sajta.Drzim jedno 4 sata adsense reklame i zaradio sam ok o 9e.E sad da li da ostavim redikciju sa starog sajta ili mora da bude vecinska poseta sa google da mi ne bi blokirali domen na adsensu ?

p.s.Ako tema nije u odgovarajucem delu foruma nemojte da je brisete, samo je premestite.

Posjeta ne mora da bude sa Googlea da bi adsense radio.

Ako su te blokirali na starom blokirace i na novom.

Prosli sajt mi je bio piratski i tu su mi blokirali domen ali sad ovaj novi sajt nema nikakve veze sa piraterijom ?

Back
Na vrh