• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense PIN

Zanimljivo je da sam i ja dugo cekao PIN, a cekovi stizu regularno. Ako ne zelis toliko dugo da cekas, mozes da uplatis onu kurirsku sluzbu u opcijama. Cini mi se da je 15 eu i dodji ti u roku od nedelju dana.

E sada banke su skroz druga prica :stars

Meni nije stigo pa sam zatrazio ponovo. Da li salju ponovo isti kod ili drugaciji?

alokin_gl kaže:
Meni nije stigo pa sam zatrazio ponovo. Da li salju ponovo isti kod ili drugaciji?

I meni je kasnila koverta s pin kodom i zatražim ja drugu da mi pošalju, kad sutra dan stigne koverta :drinking a ova druga dođe posle mjesec dana sa istim pin kodom kao i na ovoj prvoj koverti.

SaleBNboy kaže:
alokin_gl kaže:

I meni je kasnila koverta s pin kodom i zatražim ja drugu da mi pošalju, kad sutra dan stigne koverta :drinking a ova druga dođe posle mjesec dana sa istim pin kodom kao i na ovoj prvoj koverti.

Hvala ti druze :) Mislio sam da cu da se zeznem ako ubacim kod koji mi prvi stigne, jer sam vec jedanput ubacio pogresan kod :)

alokin_gl kaže:
SaleBNboy kaže:

Hvala ti druze :) Mislio sam da cu da se zeznem ako ubacim kod koji mi prvi stigne, jer sam vec jedanput ubacio pogresan kod :)
Ništa, kucaj sa prve koverte koja ti stigne, i pazi kada budeš kucao pin ako pogrješiš 3 puta imaćeš problem :help

Back
Na vrh