• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense PIN Vreme cekanja

petarster

Novi član
Tu od
6 Pro 2011
Jel zatrazio neko skoro PIN da li se zna koliko je vreme cekanja za Srbiju.

Most recent PIN was generated
Mar 8, 2014

Meni pise ovako, evo vec 3 nedelja i nema PIN-a.

Da li treba da se zabrinem? Jel zna neko mozda neki mail na koji bih mogao da pitam da li je sve uredu?

Ja sam cekao dva mjeseca, mozda cak i vise, ali sto je najbolje stigao je, tako da se ne moras brinuti.

m1l4n kaže:
Ja sam cekao dva mjeseca, mozda cak i vise, ali sto je najbolje stigao je, tako da se ne moras brinuti.

nekima pin niti ne stigne, a ne stigne iz razloga što google traži verifikaciju osobne iskaznice ili neceg slicnog...dosta takvih slucajvea ima...ali o tome tek nakon 2 mjeseca razmišljaj... :D

meni je recimo stigao za 7 dana.

Phl0x kaže:
m1l4n kaže:

nekima pin niti ne stigne, a ne stigne iz razloga što google traži verifikaciju osobne iskaznice ili neceg slicnog...dosta takvih slucajvea ima...ali o tome tek nakon 2 mjeseca razmišljaj... :D

meni je recimo stigao za 7 dana.
haj ne lupaj svega ti..

Od 30 do 50 dana će ti stići. No sikiriki

evo upravo danas mi je izaslo da zahtevam nov PIN i jos mi nije stiglo. Ne znam sto toliko kasni kad bi moglo platio bi da stigne brzom postom. Brinem se da mi nece stici :/

Ja sam ukljucio tek Adsense, i nema jos zarade. Ali me zanima samo kada se trazi taj PIN, to kada uzimate neku isplatu?

PIN će ti biti poslan nakon što zaradiš nekih 10ak €, a isplata bude kad zaradiš minimalno 70€ - Svakako ti savjetujem čitanje Google AdSense TOS-a jer tamo piše doslovno sve što te zanima i ne zanima!
Što se tiče PIN-a uvijek se čekalo malo duže tako da se ne brineš nego radi na stranici dok ne dođe, a mislim i ako ponovno pošalješ zahtjev da će ti doći isti PIN (dakle ne dobiješ drugi put druge brojeve nego iste kao i u prvoj pošiljci)

Back
Na vrh