• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense - nacin isplate

Doctorr

Član
Tu od
11 Kol 2014
Pozdrav
Pre mesec dana sam otvorio adsense nalog, davno sam presao granicu od 10e, ali nemam opciju za odabir nacina isplate
"Jos uvek nije dodat nijedan nacin placanja"
Ako moze malo objasnjenje, hvala unapred.

creatifcode kaže:
Granica nije 10€, nego 100$ ili 70€.

eekwtLJ.png

hoces reci da je ovo njihova greska?

Nakon 10€ mozes odabrati nacin placanjam, a granica za isplatu je 70€

Doctorr kaže:
Pozdrav
Pre mesec dana sam otvorio adsense nalog, davno sam presao granicu od 10e, ali nemam opciju za odabir nacina isplate
"Jos uvek nije dodat nijedan nacin placanja"
Ako moze malo objasnjenje, hvala unapred.

Posto si pre mesec dana otvorio, verujem da jos nije odradilo zvanican obracun za prosli mesec, koji bi trebalo da bude sutra ili prekosutra. Ako ti tada obracuna zaradu od 10+ evra, otkljucace ti mogucnost za dodavanje nacina isplate.

NHZyTku.png

Ako treba ovde da upise onda jos uvek nije?

sAelI1l.png

Ima 2 opcije za Srbiju, da li je isto za obe?

Pojavila mi se opcija za primanje novca, ali imam samo cek opciju.
Poslali su mi i PIN, mozda kad verifikujem nalog dobijem i wire?

koji sve nacini placanja postoje posto sam samo citao da cekom ide dali postoji mogucnost i paypal ili tak nest da se koristi!?

lp

xsxmx kaže:
koji sve nacini placanja postoje posto sam samo citao da cekom ide dali postoji mogucnost i paypal ili tak nest da se koristi!?

lp

samo cek i transakcija na bankovni racun, i mislim da ima i western union

lp
[/quote]

samo cek i transakcija na bankovni racun, i mislim da ima i western union
[/quote]

Da li ti je pokrenuta transkacija na adsensu,za isplatu?

A ima li kakav link za to da se prijavim i ja

Pozdrav
Ima li kakav link da se i ja prikljucim i zaradim ako se moze zaraditi...

Back
Na vrh