• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito AdSense me zbunio

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
Ljudi,ovako,prije nzm ni ja koliko dana promijenio sam ime primaoca uplate na AdSense.
bio mi adsense na ocevo ime a ja ga promijenio na moje...
stigla mi 2 ceka jedan od 91,82€ i jedan od 74,41€ (razliciti vr.periodi,prvo od 91 pa od 74)...

e sad ovaj od 91,82€ je naplacen kao sto pise na slici...a ovaj od 74,41 koji sam unovcio 8.10.2013 nema jos nista,i video sam sad kad sam uso u placanja da mi je valjda opet poslat ....nzm zbog cega,jel mozda zbog imena ?
broj ceka poslatog 10 okt i broj koji ja imam iz banke od uplatnice (kad sam cek dao da se unovci-tj.tata moj ga je unovcio ,pa kad je platio proviziju pise br.ceka) se poklapa.isti broj ceka znaci.

sta moze da bude ovo ?Sta mislite ?
mada i taj cek ako je opet poslat 10oct meni jos nije stigo :O

2.jpg

Moguće da je ček zalutao, sačekaj dok istekne vrijeme koje je potrebno za ponovnu reaplikaciju za resend čeka.

koliko treba dana da cekam pa da zatrazim opet da mi posalju cek ???
i dje je ta opcija ?

totalno sam zbunjen .jer taj cek od 74,41 sam unovcio dana 08.10.2013 ...a pise mi da je poslat 10.10.2013 :O :(

Taj cek od 10.oktobra kada ga banka bude naplatila ima da promeni status u paid. Nije ti google poslao dva ista ceka, nego je izvestaj kasnio. Tako da nemoj da se sekiras :).

Kako se isplati unovciti cek od 70˘€ kada barem 20-25€ uzme banka:S

Neo gdje to ti unovčavaš?
na iznos do 250€ banka uzima oko 5KM (bih) 20 kn (rh) provizije (provjereno u Unicredit, Zaba i PBZ - osobno)

Meni i dan danas nije jasno kako im se ne bi najviše isplatilo da transakcije preko google walleta vrše. Lakše nama, a vjerovatno bi bilo i njima.

slazem se...
u Crnoj Gori na cek od 70€ uzimaju minimum 20€ u bilo kojoj banci.strasno

nibs kaže:
Neo gdje to ti unovčavaš?
na iznos do 250€ banka uzima oko 5KM (bih) 20 kn (rh) provizije (provjereno u Unicredit, Zaba i PBZ - osobno)

Ma koja banka uzme 5KM !? Vecina uzme 1% ili minimum 10KM, te troskovi provjere ino banke.

Hvala na ovome,ali ne odgovara nazalost...
Unovcio sam jedan sad u Hipotekarnoj vidjecu koliko ce da mi skinu...

Evo u prilogu jedan ček sličnog iznosa - 74€ od prije neki dan

u UniCredit banci su uzeli proviziju 3,5% i ono što je meni posebno bitno - isplaćuju na licu mjesta do 250€ (budući da poznajem služenike tamo isplaćuju mi i veće iznose, ali do 250€ svima)

[attachment=579]

Prilozi

• cekovi.jpg
    cekovi.jpg
    12.2 KB · Pregleda: 384
Blago tebii.....
Ovdje nas deru...
Jedino mozda je korektna ta Komercijalna banka ali u mom gradu nema a ni u blizini.
Ima Crnogorska Komercijalna Banka ali i ona dere tj. ino banka iz Frankfurta naplati debelo inostrane troskove...a banka kao banka uzme 3-4€

ERSTE-Ranije bilo fixno 20e sad uplatim 10€ unaprijed i skinu oko 20€ posle naplate.
Crnogorska komercijalna banka-oko 40€
Prva Banka-ne unovcava
Atlas banka-ne unovcava
NLB-rekli su mi samo do 70USD se krecu ti troskovi,nisam probao kod njih
Hipotekarna - ovaj zadnji cek sam kod njih provizija minimum 15€ maximum 30€

Meni adsense obracunao zaradu 31. samo za adsense reklame na sajtovima, a zaradu od youtuba i dalje cekam? Da li je to normalno?

IchigoSRB kaže:
Meni adsense obracunao zaradu 31. samo za adsense reklame na sajtovima, a zaradu od youtuba i dalje cekam? Da li je to normalno?

normalno je, youtube zaradu dodaju posle 10tog u mesecu

Back
Na vrh