• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense i verifikacija PIN-a

cod3r

Član
Tu od
9 Ožu 2013
Pozdrav forumasima,

Evo vec 60+ dana ne dobijam PIN postom, a ispucao sam bonus 3x, u saopstenju mu stoji da treba da sacekam jos 4 nedjelje od dana kada su poslali PIN, mada cisto sumnjam da ce stici.

S' obzirom da zivim u Srbiji, na novoj licnoj karti stoji ime, prezime, ime drzave i maticni broj, ali ne stoji adresa stanovanja.

U saopstenju stoji da je potrebno da prikazem licnu kartu, telefonski racun s' primaocem gdje stoji adresa, izvodi iz banke.

Pitanje glasi (posto sam dobro izfilozofirao), da li da skeniram licnu kartu i da im posaljem, ili da odem do banke pa da iscitam novu licnu kartu i da skeniram taj dokument gdje stoji adresa i sve sto je potrebno uz to da dodam i licnu kartu, ili je dovoljna samo nova licna karta?

Hvala vam

E ne znam,mozda si pogresno upisao adresu,doslo bi ti 5 puta za to vrijeme,meni je doslo u roku 2 sedmice. A sto se tice verifikacije ID-om mislim da se moze i uslikati licna,ili racun gdje ti je prikazana adresa.

cod3r kaže:
Pozdrav forumasima,

Evo vec 60+ dana ne dobijam PIN postom, a ispucao sam bonus 3x, u saopstenju mu stoji da treba da sacekam jos 4 nedjelje od dana kada su poslali PIN, mada cisto sumnjam da ce stici.

S' obzirom da zivim u Srbiji, na novoj licnoj karti stoji ime, prezime, ime drzave i maticni broj, ali ne stoji adresa stanovanja.

U saopstenju stoji da je potrebno da prikazem licnu kartu, telefonski racun s' primaocem gdje stoji adresa, izvodi iz banke.

Pitanje glasi (posto sam dobro izfilozofirao), da li da skeniram licnu kartu i da im posaljem, ili da odem do banke pa da iscitam novu licnu kartu i da skeniram taj dokument gdje stoji adresa i sve sto je potrebno uz to da dodam i licnu kartu, ili je dovoljna samo nova licna karta?

Hvala vam

Mozes i pasos da skeniras i da im posaljes.

@gamerxyz, Nisam ukucao pogresnu adresu, na istoj adresi mi stizu razne cestitke, cestitke iz telekoma, elektrodistribucije i raznoraznih institucija, tako da sam siguran u to da nisam pogrijesio. :)

@sback19, Hvala ti na savjetu, nisam se setio toga, upravo sad vidjeh da u pasosu stoji adresa ulice.

Hvala vam

Da li neko prima adsense cekove na firmu? Da li u "payee name" treba da stoji ime firme ili mene kao vlasnika?

Jos jedno pitanje, ako nije problem. :)

S' obzirom da se ceka vec dugo PIN verifikacija, kao sto sam gore naveo zatrazio sam i treci put za PIN, ali su mi rekli ako ne stigne za cetiri nedjelje, onda da im posaljem licnu kartu, pasos...

Posto preskacem 21 u mjesecu zbog tih nedjelja, da li da im posaljem barem tri cetiri dana prije zadnje nedjelje kopiju pasosa?
Uhar bi bilo da im se uzme koji euro, skoro 4 mjeseca ne moze da im se euro uzme kako treba. :)

cod3r kaže:
Jos jedno pitanje, ako nije problem. :)

S' obzirom da se ceka vec dugo PIN verifikacija, kao sto sam gore naveo zatrazio sam i treci put za PIN, ali su mi rekli ako ne stigne za cetiri nedjelje, onda da im posaljem licnu kartu, pasos...

Posto preskacem 21 u mjesecu zbog tih nedjelja, da li da im posaljem barem tri cetiri dana prije zadnje nedjelje kopiju pasosa?
Uhar bi bilo da im se uzme koji euro, skoro 4 mjeseca ne moze da im se euro uzme kako treba. :)

Posalji pre 15og u mesecu, cini mi se da do tad mogu da se vrse izmene na nalogu koje ne uticu na isplatu koja pocinje od 21og.

Pozdrav svima,na adsensu sam odavno presao granicni iznos odnosno 70e,poslali su mi jedan PIN za verifikaciju adrese izmedju 12. i 15. maja,PIN nije stigao ni dan danas,pre 3 dana sam zatrazio novi,i pise da moram da cekam jos 2-4 nedelje kao i kod prvog sto sam cekao.Ako mi ne stigne ni taj,moracu da zatrazim 3. PIN i poslednji,pitanje je sta da radim ako mi ne stigne ni jedan PIN,ne znam sta da radim? Mozda imam problem sa adresom,posto sam sa sela i nemam ulicu i broj.Medjutim tamo pise da je sve u redu sa adresom.Je li imao neko slican problem,i kako ga je resio? Pomagajte ljudi molim Vas!

Uh,fala Bogu,verifikovao sam preko telefonskog racuna. Zatrazio sam i 3. PIN i posle 4-5 dana sam im poslao sliku telefonskog racuna.I sada je sve u redu...

cod3r kaže:
Pozdrav forumasima,

Hvala vam

Ne znam koliko je aktuelna tema i dali je riješen problem,samo hoću da kažem da sam imao isti problem i nakon tri poslana PIN-a nije mi stigao ni jedan.Prošle su tri nedelje od slanja 3 PIN-a i tada sam poslao sliku pasoša i telefonskog računa (adresa na računu,pasoš za svaki slučaj) na jednoj slici u paintu zaljepio obadvije slike i to poslao.

Dobio sam odgovor nakon 20 minuta da mi je nalog potvrđen i to je bilo to :)

flex202 kaže:
cod3r kaže:
Pozdrav forumasima,

Hvala vam

Ne znam koliko je aktuelna tema i dali je riješen problem,samo hoću da kažem da sam imao isti problem i nakon tri poslana PIN-a nije mi stigao ni jedan.Prošle su tri nedelje od slanja 3 PIN-a i tada sam poslao sliku pasoša i telefonskog računa (adresa na računu,pasoš za svaki slučaj) na jednoj slici u paintu zaljepio obadvije slike i to poslao.

Slicno sam i ja resio problem,samo sto sam sacekao 4-5 dana od trazenja 3. PIN-a i onda sam im poslao sliku telefonskog racuna.Nisi imao potrebu da saljes i pasos.Dovoljno je samo nesto od ta 3 sto ti traze..

flex202 kaže:

Slicno sam i ja resio problem,samo sto sam sacekao 4-5 dana od trazenja 3. PIN-a i onda sam im poslao sliku telefonskog racuna.Nisi imao potrebu da saljes i pasos.Dovoljno je samo nesto od ta 3 sto ti traze..

[/quote]

Ma reko da budem 100% siguran,ipak velikim G nema šale ;)

Back
Na vrh