• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense - drastični pad zarade

I meni se to desilo ali se stabiliziralo idući dan odmah, i dobio sam obavijest kako mi je nadoknađeno xx klikova koje sam imao te da zbog nadogradnje sustava im se dogodio taj propustu što sumnjam al dobro se završilo.

p.s. to mi se desilo s analytics dva dana sam imao 0 posjeta i onda mi skočila odjednom na normalnu

Meni od prvog marta za 30-40% pala zarada. U febrauru nikad bolje, cak i u januaru je bilo solidno, mart ovih 7 dana ocajan.

Meni se sada vratila solidna zarada koja je i bila tu varirala, prošli mj. (početak mj.) mi je bio malo bolji ali popravit će se to nadam se

Jel vama pala zarada i pregledi u mene je u dva dana zarada pala sa cca 13€ dnevno na 3€ i pregledi sa nekih cca 10.000 dnevno na 3.000 dnevno malo mi je cudno da padne toliko u samo 2 dana kakvo je kod vas stanje?

Slicno tako kao tebi,to je normalno za leto,zbog toga sto ljudi nisu tu na odmorima su itd...

Imam konstantan broj poseta i klikova... CTR mi je identican svakog dana ali mi se zarada (cena po kliku) drasticno smanjila od 1. jula...

Znam da sam dosadan ali udelite bar neku moralnu podrsku da ce od septembra biti bolje :) Kakvo je stanje kod vas?

Kod mene je ok. Ista cena klika mi je vec 3 meseca. Prosek 0.04E, a od jula imam skoro 100% impresia a nekad cak i vise nego pregleda. A stopa ucestalosti klikova mi ide od 5% do 13% u zavisnosti od dana. Doduse ja sam relativno nov ali sam zadovoljan :)

Kod mene je posjeta pala za nekih 30 % u odnosu na prosli mjesec, i to odmah 1 jula ,a stim i zarada, sa 32 eura na nekih 25 eura dnevno, što je opet dobro, ali se osjeti da je oslabilo. CPC je odprilike isti, ali je RPM dosta bolji u odnosu na prosli mjesec. na početku mjeseca je bio slab, sad se popravio na preko 1 eur. Ali pregledi su najviše pali.

westopic kaže:
Kod mene je posjeta pala za nekih 30 % u odnosu na prosli mjesec, i to odmah 1 jula ,a stim i zarada, sa 32 eura na nekih 25 eura dnevno, što je opet dobro, ali se osjeti da je oslabilo. CPC je odprilike isti, ali je RPM dosta bolji u odnosu na prosli mjesec. na početku mjeseca je bio slab, sad se popravio na preko 1 eur. Ali pregledi su najviše pali.

Pa ja mislim da je to normalno, vecina ljudi je napolju, na odmorima itd. I meni je veci RPM u odnosu na prethodne mesece.

Prema mom iskustvu najbolji su 11,12,4 i 5 mjesec,a najgori 7 i 8,jer po ljetu je malo ljudi na kompjuterima. Vise na plazama

Posjeta je pala zbog promjena facebook algoritma, ako je to primarni izvor posjete.

Ovo za ctr 5-13% ne treba komentirati uopste, to spada u naucnu fantastiku legalnim putem :)

nike kaže:
Posjeta je pala zbog promjena facebook algoritma, ako je to primarni izvor posjete.

Ovo za ctr 5-13% ne treba komentirati uopste, to spada u naucnu fantastiku legalnim putem :)

Mogu da ti posaljem sliku da vidis da je tako i po zemljama odakle pregledi dolaze ces da zakljucis da nema mutljavine jer planiram na duze staze da radim ovaj posao. I meni nekad bude cudno, tipa 10 pregleda 15 klikova...Inace zadnjih dana se i meni prepolovila cena klika...

Ma to je nemoguce... Nije realno da CTR bude toliki... Mozes li mi poslati svoj sajt na pp?

Lose sam napisao preko telefona. Na 100 pregleda 15 klikova.
A danas ste me urekli na 300 samo 18 :)

Evo slike adsense-a. Da vidite da ne lazem za klikove.

2hdb95x.png

A ja vam kazem da je sve regularno, da ne mutim nista. Gurnem klipove na raznorazne grupe (sve su strane , uglavnom USA pa Nemacka, Svedska itd. 13. sam se zeznuo i pustio na nase grupe i odmah klik 0.01e...Samo da se ubije covek :D)

Kako za USA, Nemacka i Svedska da ti bude CPC 0.02-0.03?
Meni je toliki za domace trziste i poneki klik iz inostranstva...
hDtYfc9.png

Loxo kaže:
Kako za USA, Nemacka i Svedska da ti bude CPC 0.02-0.03?
Meni je toliki za domace trziste i poneki klik iz inostranstva...

Iskreno i ja bih voleo to da znam...Evo ti na slici se vidi odakle imam najvise posete. Ako znas gde gresim reci :) Ovo 0.02 sto je to je tako tek zadnjih nekoliko dana. A do tada je prosek bio 0.04E
24dliyb.png

Back
Na vrh