• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense ček 1300e PROBLEM

BRUTALNI

Član
Tu od
30 Ruj 2012
Pozdrav ljudi,

predao sam ček u banku 13.08 on je otišao iz banke 20.08 eh još uvijek mi pare nisu raspoložive a 28. dan je. Zvao sam službenike koji su mi dali informacije da kao još uvijek nije stigla potvrda i da to ide preko dvije banke...

Eh na google panelu piše da je plaćanje izvršeno 29.08.

Šta mi Vi savjetujete?

Riječ je o UNICREDIT banci.

Do sada sam uvijek na manje sume dobijao u roku od 20 dana pare...

BRUTALNI kaže:
Šta mi Vi savjetujete?

Da sačekaš.

Meni se dešavalo da pare dobijem i posle 40 dana.

1. Bjezi iz Unicredit, nadji drugu banku
2. Cekaj, to moze potrajati i do 40 dana

Nemoj da čekaš, cimaj ih telefonom, ili još bolje idi tamo pa ih smaraj. Drže ti pare 10 dana bez razloga. Verovatno si im low priority ili su se malo zaboravili...

Uglavnom, u Google Adsense payments panelu se tačno vidi status čeka. Kada ček putuje do korisnika i dok je u banci i još nije otišao na naplatu - status je Issued. Kada banka naplati ček status je Cleared.

Dozvoliš im jedno 2-3 dana posle Cleared statusa da ti legnu pare na račun, sve posle toga džabe je čekati nego treba ići u banku i smarati ih.

EDIT: na ovim našim jadnim balkanskim prostorima banke ne mogu direktno da vrše bank wire usluge sa inostranstvom nego to mora da ide preko banaka posrednika. Bez obzira, cela procedura transfera ne treba da traje više od 1-2 radna dana.

Jel' normalno što su mi na 1300 e naplatili 60km odma provizije i kasnije skinuli 120KM ?

BRUTALNI kaže:
Jel' normalno što su mi na 1300 e naplatili 60km odma provizije i kasnije skinuli 120KM ?

Nije nikako u redu.

u OTP banci se ceka 20ak dana.

Ako su cekovi do €1k, isplata je odmah.

Jel normalno što su mi naplatili proviziju pri predavanju 60KM i kasnije skinuli 160KM sa računa?

Back
Na vrh